MENÜ

Özel istekle 4 ülkede izlendi

Siyah-Beyazlılar’ın dünkü karşılaşması sınırları aştı ve yabancı ülkelerden de canlı olarak izlendi.

Özel istekle 4 ülkede izlendi

Alınan bilgiye göre Vodafone Park’taki mücadele başta Amerika olmak üzere Kagawa’nın memleketi Japonya, İngiltere ve Fransa’da izleyiciyle buluştu. 4 ülkeden gelen özel talep üzerine bu mücadelenin İngilizce anlatılarak, futbolseverlere sunulduğu bildirildi.

Haberin Devamı

Caner Erkin'in şanssızlığı

Galatasaray derbisinde sinirlerine hakim olamamasıyla Şenol Güneş’ten fırçayı yiyen Caner Erkin, Alanyaspor karşılaşmasında da ilk 11’deydi. İlk yarıda Alanya ceza sahasında yerde kalan ve uzun süre maçın hakemi Cüneyt Çakır’a itirazlarda bulunan Caner, dakikalar 44’ü gösterdiğinde takımın gol yemesine sebep oldu. Djalma Campos’un sağdan yaptığı ortada önce Mirin’e çarpar top daha sonra rakibini kaleden uzak tutmaya çalışan tecrübeli sol beke çarptı ve Kartal’ın ağlarıyla buluştu.

Tribünlerden: Yönetim istifa!

Alanyaspor karşılaşmasına Beşiktaş taraftarı, beklenen ilgiyi göstermedi. Normalde sezon boyunca her zaman tribünlerin büyük kısmının dolu olduğu Vodafone Park’ta yaklaşık 10 bin seyirci vardı. Olanlar takıma 90 dakika boyunca destek verirken, daha önceki gün yeniden seçilen Başkan Fikret Orman ve yönetimini protesto edildi. Özellikle ilk yarıda, “Yönetim istifa” tezahürakları yapıldı. Maçta olan Orman’ın ise statta her zaman oturduğu yerde olmadığı görüldü.

YORUM YAZ