MENÜ

Ozan Tufan'ın Sırbistan'a attığı golü izle! Sosyal medyayı yerinden oynatan gol!

Türkiye - Sırbistan mücadelesi 2-2’lik beraberlikle sonuçlanırken maça damga vuran isimlerden birisi de Ozan Tufan oldu. İlk yarıyı 2-0 geride kapatan millilerimiz ikinci yarıda skoru Hakan Çalhanoğlu ve Ozan Tufan’ın golleriyle eşitledi. Milli takımımız galibiyet alamasa da Ozan Tufan’ın maçın 76. dakikasında kaydettiği gol futbolseverlerin beğenisini topladı. Skoru 2-2’ye getiren golü kaydeden Ozan Tufan, Twitter’da TT oldu. İşte Ozan Tufan’ın Sırbistan’a attığı gol…

A Milli Futbol Takımımız, Sırbistan’ı Türk Telekom Stadı’nda ağırladı. UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup 4. maçında Sırbistan’la 2-2 berabere kalan milli takımımızın golleri ikinci yarıda Hakan Çalhanoğlu ve Ozan Tufan’dan geldi.

Haberin Devamı

Almanya ve Rusya maçında olduğu gibi ilk yarı geriye düşen A Milli Futbol Takımı, ikinci yarı geri döndü. Bu mücadeleye damga vuran isimlerden birisi de Ozan Tufan oldu.

Almanya maçı gibi bu mücadeleyi de boş geçmeyen Ozan Tufan, 76. dakikada attığı golün ardından Twitter’da TT oldu.

Futbolseverler Ozan Tufan’la ilgili ‘’Güncel değeri 40 milyon Euro’’, ‘’200 milyon Euro oldu!’’ gibi tweetler attı ve övgüler yağdırdı.

Haberin Devamı

İşte Ozan Tufan’ın Sırbistan’a attığı o gol…

YORUM YAZ