MENÜ

Ozan Tufan'a övgüler yağdırdı: Asla ve asla... (Galatasaray - Fenerbahçe)

Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe, Türk Telekom Stadı'nda Galatasaray'a konuk oldu. Sarı-lacivertliler sahadan golsüz eşitlikle ayrıldı ve puanını 5'e yükseltti. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Ozan Tufan'ın derbi performansını değerlendirdi.

Fenerbahçe, ligin 3. haftasında ezeli rakibi Galatasaray'a konuk oldu. Karşılaşma golsüz eşitlikle sona erdi. Fenerbahçe'de Ozan Tufan, performansıyla göz doldurdu.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Ozan Tufan'ın derbi performansını değerlendirdi.

Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin fark yaratan oyuncusunun Ozan Tufan olduğunu söyleyen Erman Özgür, "Skora belki etki edemedi ama maçın içinde topla dikine gidebilen tek oyuncu Ozan Tufan'dı. Geçtiğimiz hafta 'Burada ne işim var?' der gibiydi. Bugün tam tersiydi ne değişti? 6-7 gün sonra nasıl bu hale geliyorsun?" dedi.

Ozan Tufan'ın çok özel bir oyuncu olduğunu söyleyen Erman Özgür, "Hem yaşı hem de özellikleri itibariyle asla ve asla kenarda bırakılmaması gerekiyor. Mert Hakan'ın forma savaşını kazanması kolay değil. Ne Sosa, ne Gustavo ne de Ozan'dan forma alması hiç mi hiç kolay değil" dedi.

YORUM YAZ