MENÜ

Ozan Tufan'a Liverpool kancası

Attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe'nin milli yıldızı Ozan Tufan, Liverpool'un radarına girdi. İngiliz devinin teknik direktörü Jurgen Klopp'un 26 yaşındaki futbolcuyu takibe aldığı ve Letonya maçında Ozan'ı ekibine izlettirdiği öğrenildi. Ozan Tufan geçtiğimiz gün yaptığı basın toplantısında Premier Lig'de oynama hayali olduğundan bahsetmişti.

Ozan Tufan'a Liverpool kancası

Milli futbolcu Ozan Turan son maçlarda hem Fenerbahçe hem de milli takımda attığı birbirinden güzel gollerle adından söz ettiriyor.

Haberin Devamı

Birçok Avrupa devinin listesinde bulunan 26 yaşındaki futbolcu için transfer iddiaları gündem olmaya devam ediyor. Son olarak The Sun Ozan Tufan'a İngiliz devi Liverpool'un ilgili olduğunu manşetlerine taşıdı. Özellikle Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Klopp'un yıldız futbolcuyu takımda görmek istediği vurgulanırken Alman çalıştırıcının Letonya maçında Ozan'ı izlettirdiği ileri sürüldü.

Öte yandan Liverpool'un Fenerbahçe ile 2023 yılına kadar sözleşmesi bulunan Ozan Tufan için 13 milyon sterlin'i gözden çıkarması gerektiği bahsedildi. Türkiye'nin Norveç karşısında 3-0 kazandığı maçta attığı 2 golle yıldızlaşan Ozan, bu sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 27 Süper Lig maçında 5 gole imza attı.

Haberin Devamı

Premier Lig hayali

Ozan Tufan geçtiğimiz gün yaptığı basın toplantısında Premier Lig'de oynama hayali olduğundan bahsetmişti. 26 yaşındaki futbolcu, Liverpool'a transferinin gerçekleşmesi halinde bir diğer milli yıldızımız Ozan Kabak ile takım arkadaşı olacak.

YORUM YAZ