MENÜ

"Oyundan atılmam abartılıydı"

Fenerbahçe'nin Eskişehirspor'la yaptığı maçın devre arasında, rakip oyuncu Sezer Öztürk'le yaşadığı tartışma nedeniyle kırmızı kartla oyun dışı kalan sarı-lacivertli futbolcu Diego Lugano, kararı abartılı bulduğunu söyledi.

"Oyundan atılmam abartılıydı"

Diego Lugano, Fenerbahçe TV’ye yaptığı açıklamada, hem Sezer’in hem de kendisinin oyun dışı kalmasına neden olan olayı anlatırken, şu ifadeleri kullandı: "Maç oynanırken Sezer ile aramızda geçen tartışma, maalesef devre arasında soyunma odasına giderken de devam etti. Her maçta olan seviyede bir itiş kakıştı. Maçlarda saha içinde nasıl temaslar yaşanıyorsa, tünelde yaşanan da aynı şeydi. Dördüncü hakemin kararıyla oyundan atıldık. Tamamen onun verdiği rapor doğrultusunda alınan bir karardı. Sezer ve benim devre arasında kırmızı kartla atılmamızı, abartılı bir karar olarak görüyorum. Çünkü her iki takımın da soyunma odalarına gittikleri tünelde her zaman benzer temaslar olur. Sezer ile aramızda çok büyük bir fiziksel temastan bahsedemeyiz."

Uruguaylı futbolcu, Eskişehirspor karşısında aldıkları galibiyete değinerek, üstün bir oyun ortaya koyarak 3 puanı aldıklarını ve gelecek maçlarında da aynı şekilde kazanmayı sürdürmek istediklerini dile getirdi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ