MENÜ

Ospina'da beklenen gelişme

Arsenal, Petr Cech transferini resmen tamamladı. Ospina'nın Fenerbahçe'ye imza atmasının önünde artık bir engel kalmadı. Terraneo, İngiliz ekibiyle masaya oturup bu işi bitirecek.

Ospina'da beklenen gelişme

Fenerbahçe’ye İngiltere’den beklenen haber geldi. Arsenal, Sarı-Lacivertliler’in talip olduğu David Ospina’yı satmak için yeni bir kaleci almayı bekliyordu. İngiliz ekibi, Chelsea’nin dünyaca ünlü file bekçisi Petr Cech’in transferini resmen bitirdi. Çek kaleci 11 milyon Pound karşılığında Arsenal’in yolunu tuttu.

Bu transferin gerçekleşmesiyle birlikte, Ospina’nın Fenerbahçe’ye gelmesinin önünde hiçbir engel kalmadı. Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo, yakın ilişkiler içerisinde bulunduğu Arsenal’li yöneticilerle yaptığı görüşmede anlaşmaya varmıştı. Terraneo bir kez daha İngiliz yetkililierle bir araya gelerek transferi resmen bitirecek.

Sarı-Lacivertliler’in 26 yaşındaki kaleci için 5 milyon Euro (15 milyon TL) bonservis bedeli ödemesi bekleniyor. Copa America’da sergilediği başarılı performansla bir kez daha dikkatleri üzerine çeken Kolombiyalı file bekçisinin önümüzdeki hafta Türkiye’ye gelerek sözleşmeye imza atması bekleniyor. Fenerbahçe böylece, Volkan Demirel’deki form düşüklüğü ve Mert Günok ile yolların ayrılması sonrası başladığı kaleci arayışlarına da son vermiş olacak.

Haberin Devamı
YORUM YAZ