MENÜ

Osmanlıspor'u Olympiakos karşısında bekleyen tehlike!

Yunanistan ekibi Olympiakos'un maçlarını oynadığı Karaiskakis Stadı, çılgın ve ateşli taraftarı ile giden takımların korkulu rüyası... Osmanlıspor'un bu zorlu deplasmandan nasıl döneceği ise şimdiden merak konusu oldu.

Osmanlıspor'u Olympiakos karşısında bekleyen tehlike!

UEFA Avrupa Ligi'nde Osmanlıspor'un 16 Şubat'ta deplasmanda Olympiakos ile yapacağı maç tam bir cehennem ortamında oynanmaya aday.

Yunanistan'da Pire kentinin takımı olan ünlü Karaiskakis Stadı'nda en son resmi temas Milli Takım'ın Yunanistan'ı 4-1 yendiği maçta yaşanmıştı. Çılgın ve ateşli taraftarı ile oraya giden takım ve taraftarların kötü bir ortama tanık oldukları da ayrı bir gerçek. Her maçta olay çıkması ise Osmanlıspor'un UEFA'dan hemde bir Türk takımı olması nedeniyle ek güvenlik istemesi kaçınılmaz olacak.

HEM OSMANLI, HEM DE TÜRK

40 bin kişilik Karaiskakis Stadı'nı tıka basa dolduran fanatik Yunan taraftarları, kuradan sonra eşleştikleri Osmanlıspor (Avrupa Ottoman olarak okuyor) maçına örgütleneceği muhakkak. Yunan takımlarının eşleştikleri her Türk takımına mutlaka maç sırasında 1453 (Fatih'in İstanbul'u fethi) göndermesi de beklenen bir gösteri olacak. Yunanlı taraftarlar bu gösteri ve tezahüratları yaparken, tamamen aşırıya kaçıp, kontrolsüz güç gösterisinde bulunuyor ve konuk takım taraftarları ile, cadde ve sokaklarda kıyasıya kavgaya giriyorlar. Bugüne kadar UEFA'dan aldıkları saha kapama ve para cezası da bunun en güzel örneği.

DHA

Osmanlıspor kuradan memnun

Haberin Devamı
YORUM YAZ