MENÜ

Osman Yılmaz'ın Elazığ at yarış tahminleri

10 Ekim Çarşamba ELAZIĞ at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Osman Yılmaz günün programını değerlendirdi.

Osman Yılmaz'ın Elazığ at yarış tahminleri

10 Ekim Çarşamba ELAZIĞ at yarış tahminleri. Fanatik Hipodrom yazarı Osman Yılmaz günün programını değerlendirdi.

Haberin Devamı

Formda HACIVAT Bankom

1.AYAK: Tabelayı tamamladığı yarışını beğendiğim DİŞİBUSEFAL geliştirdiği formu ile bu kez rakiplerini avlar. Son yarışını kesinlikle ölçü almadığım SONSEVİNCEK'in uyumlu binicisi ile bu kez fotoyu önde geçebileceğini düşünüyorum. Kolay kazandığı yarışı ardından koruduğu etkili formu ile DEHA HANIM yine söz sahibi olacaktır. Geniş kuponlarda ise KISMET KIZ, GÜL FIRTINASI ve MEHTABIM önereceğim isimlerdir.

2.AYAK: İlk kez koşacak olmasına rağmen yeterli yarış hazırlıkları ve formda ekürisi ile CANAKTAŞHAN'a ilk şansı vermek istiyorum. Son yarışlarında bekleneni veremese de iyi durumdaki TEK UÇARLIM bu tayın en yakın takipçisi olacaktır. Üst grupta start aldığı son yarışında bence tatminkar koşan APAYDINGÜLÜ bu kez uygun rakipleri yanında üst sıraları zorlayacaktır. Grubun tecrübeli isimlerinden olan ARSLAN DÜNYASI'ndan etkili bir koşu bekliyorum.

Haberin Devamı

3.AYAK: Denk güçte safkanların start alacağı günün üçüncü ayağında SAĞNAKHAN, SEÇKİNER, BABA SÖNMEZ, KORALAY ve AKTEMUR sırası ile şans vereceğim isimlerdir.

4.AYAK: Son yarışında iyi duruma geldiğini gösteren ISTANBUL HOUSE uyumlu binicisi ile fotoyu önde geçebilir. Art arda kazandığı yarışlarıyla nedenli formda olduğunu gösteren SPRING THE SUN lehine pist ve mesafede bir kez daha rakiplerini avlayabilir. Bu iki safkanın hata yapması halinde gördüğü yarışlarla açıklarını kapatan PRINCELY artık iyi tanıdığı Elazığ pistinde sürprizi gerçekleştirebilir.

5.AYAK: Formunun zirvesindeki HACIVAT'ın etkili olduğu kısa mesafede birinciliğin en güçlü adayı olarak görüyor ve banko önermek istiyorum.

6.AYAK: Maiden 3 yaşlı Arapların bölünen ikinci ayağı olan günün son koşusunda önceliği yeterli tecrübesi ve son haftalarda formunda kıpırdamalar gösteren CANCIHAZIM'a veriyorum. Tabelada yer aldığı son yarışı ardından daha da iyi duruma gelen KARAOĞLANBEY'de Maiden'e veda etmeye yakın gördüğüm isimlerden. Tabelayı tamamladığı son yarışını beğendiğim AMORAK tecrübesi ile en ufak hatayı affetmeyecektir. Son yarışında değişen takısından olumsuz etkilendiğini düşündüğüm UÇAN UÇARLIM'ın kulaklık takısı ile daha etkili koşacağına inanıyorum. Geniş kuponlarda ise fit durumdaki SUSUZBEY ve son yarışları ölçü olmayan SIRABENDE ihmale gelmez diyorum.

Haberin Devamı

3,6,5,1,8,7

2,5,7,8

6,4,2,1,7

3,2,5

7,3,1,11,6,5

YORUM YAZ