MENÜ

Oruç tutarken spor yapılır mı, nasıl yapılır? Ramazan ayında nasıl kilo verilir, oruç tutarken yapılabilen egzersizler neler?

Ramazan ayında spora devam etmem mümkün mü? Oruçluyken ne gibi egzersizler yapabilirim?, Düzenli spor yapıyorum. Ramazan ayında sporu bırakmam nasıl bir değişime sebep olabilir?, Spora başlamak istiyorum, bunun için Ramazan doğru bir dönem mi? Ramazan ayında spor yapmam için en doğru saatler hangileri? Ramazan ayında sıvı kaybına dikkat etmek için neler yapmalıyım? Fitness eğitmeni Mert Hocaoğlu, Ramazan ayında spor yapmak isteyenler için tüm soruların cevabını yanıtladı. İşte oruç tutarken spor yapmak konusunda merak edilenler...

Ramazan ayında oruçluyken spor yapılmalı mı, spor ne zaman yapılmalı? Ramazan ayında iftardan önce mi yoksa sonra mı spor yapmak daha mantıklı? Ramazan ayında kilo vermek mümkün mü? Oruç tutmak spor yapmamıza engel mi? Oruçluyken yağ yakmak ve kilo vermek mümkün mü? Oruç tutmanın vücudumuza çeşitli yararları sağladığı gibi Ramazan Ayında da spor yapmak her ne kadar zor gibi görünse de bu durum spor yapmamıza ve bu alışkanlığımızı sürdürmeye engel değil. Doğru bir egzersiz planı ve dengeli beslenme Ramazan ayını en verimli şekilde geçirmemizi sağlar.

Haberin Devamı

Oruç tutarken spor yapılır mı, nasıl yapılır? Ramazan ayında nasıl kilo verilir, oruç tutarken yapılabilen egzersizler neler?

Bunlara ek olarak vücudumuzun uzun süre susuz kalmasından dolayı iftar ve sahur arasında geçen vakitte bol su tüketmemiz gerekiyor. Peki Ramazan ayında spor yapanlar için en ideal antrenman saati hangi zaman aralığı? Bu zaman aralıklarında nasıl egzersizler uygulanmalı? Fitness Eğitmeni Mert Hocaoğlu, sizlere tüm bu soruların cevabını veren harika bir uygulamalı egzersiz programı hazırladı.

YORUM YAZ