MENÜ

Ortam gerildi

İlk maçta yaşanan gerginliğin ardından rövanşta da olay çıkmaması için çaba sarfediliyor... Ancak Diyarbakırspor taraftarları, 10 otobüsle şehre gelecek olan Yeşil-Beyazlılar'ı istemiyor.

Ortam gerildi

Süper Lig’in ilk yarısındaki maça; sahadaki mücadeleden çok tribün olayları damgasını vurmuştu. Bursa’daki karşılaşmada bir grup taraftarın, “PKK dışarı” tezüharatları ortamı germiş ve uzun süre konuşulan olaylar meydana gelmişti... Bu karşılaşmanın rövanşında cumartesi günü Diyarbakırspor ile Bursaspor tekrar karşı karşıya gelecek. İlk mücadeledeki gerginliğin tekrarlanmaması için güvenlik önlemlerinin üst düzeyde tutulacağı belirtiliyor, idareciler de dostluk mesajlarıyla ortamı yumuşatmaya çalışıyor. Ancak Diyarbakırspor taraftarları, hafta sonu oynanacak karşılaşmaya 10 otobüsle geleceğini açıklayan Bursasporlular’a sıcak bakmıyor.

Yarın hareket edecekler
Bursa Atatürk Stadı’nın önünden yarın 18.00’de hareket etmeyi planlayan Yeşil-Beyazlı taraftarların, kente gelmelerini istemeyen Diyarbakırsporlular’ın bu taleplerini de gerekli mercilere ilettiği konuşuluyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ