MENÜ

'Orkinos'a büyük tepki

Derbinin ardından ortalık yanarken İzmir'de orkinos avlayan Mahmut Özgener'in, küfür skandalı patlak verince İstanbul'a dönüp Ercan Saatçi'yle yemek yemesi Galatasaraylı taraftarları tam anlamıyla öfkeden çılgına çevirdi...

'Orkinos'a büyük tepki

Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, olaylı Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin ardından iki kulüp yöneticilerinin ağır ithamlarda bulunduğu bir dönemde, İzmir’de orkinos avlarken görülmüştü. Özgener’in bu tutumu futbol camiasında büyük tepkilere neden olurken, hemen ardından patlak veren küfür skandalında başrol oynayan Ercan Saatçi’yle Etiler’de buluşup yemek yemesi, Galatasaraylı taraftarları tam anlamıyla öfkeden çılgına çevirdi.

Haberin Devamı

‘Federasyonun işi teselli etmek mi?’
İnternet siteleri ve forumlara mesaj yağdıran Sarı-Kırmızılı taraftarların dile getirdiği görüşlerden bazıları şöyle: “Benim anlamadığım, Federasyon Başkanı’nın ne işi olur bir şarkıcıyla? Demek ki hepsi koordineli çalışıyorlar. Artık her şey belli oldu. Federasyon Başkanı istifa etmediği sürece bu lig kaosa her zaman açıktır. Sana mı kaldı onu teselli etmek?” “Bu olay ortaya çıktıktan sonra böyle bir yemeğin olması düşündürücü. Gözönünde olan insanlar daha dikkatli davranmalı. Ercan Bel spor müdürüyse, taraftar kimliğini bir kenara bıraksın.” “Federasyon Başkanı’nın başka işi yok demek ki. TFF’nin yeni işi, davası daha netleşmemiş olayda hakeme demeç verdirmek, spor müdürünü teselli etmek mi? TFF Başkanı bu hallerdeyse, Ercan Saatçi sonuna kadar hak etmiş müdürlüğü.”

Haberin Devamı


Tehdit telefonu ortalıgı karıstırdı

Saatçi: Kimseyi aramadım
Ercan Saatçi, Haldun Üstünel’e gelen tehdit telefonuyla ilgili olarak, şu ifadeleri kullandı: “Bahsi geçen yemekte oradan ne Sayın Üstünel’i, ne de başka bir Galatasaray yöneticisini kesinlikle aramadım. Ki, Üstünel’i en son iki hafta önce aradım ve aramızda son derece medeni bir konuşma geçti.” Not: FANATİK’in ‘Haldun Üstünel’e tehdit telefonu’ haberinde, bu aramayı Ercan Saatçi’nin yapmadığı bilgisine yer verilmiştir.

Büyüka: Tamamen tesadüf
Şansal Büyüka, FANATİK’e gönderdiği açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Mahmut Özgener ile Lütfi Arıboğan, misafirimiz olarak Digitürk binasında yemekteydi. Yemek sırasında İbrahim Seten‘in Özgener‘i telefonla daveti üzerine, başkanı kırmamak adına ben de Başkan’la birlikte gittim. Lokantaya girdiğimizde, masada Seten ile Fikret Orman vardı. 30-35 dakika sonra Ercan Saatçi geldi. Daha önce bu ikiliyle birlikte olduğu söylenen Saatçi‘nin o sırada Kanaltürk’e canlı yayına bağlanmak ve sessiz bir ortam bulmak için masadan ayrıldığını öğrendik. Ercan’dan sonra Serdar Güzelaydın da bize katıldı. Hep birlikte toplam yarım saat oturduk ve dağıldık. Ben oradayken küfürle, tehditle ilgili bir gelişme olmadı.”

Haberin Devamı

Güzelaydın: Konuşmayı duymadım
Milli takımlar eski sorumlusu Serdar Güzelaydın; “Söz konusu yemekte Fikret Orman, Ercan Saatçi ve İbrahim Seten’in bulunduğu masaya gittiğimde Özgener, ve Büyüka da oradaydı. Benden 5 dakika önce gelmişler. Bulunduğum süre içinde herhangi bir tehdit telefonu ya da bu yöndeki bir konuşmaya şahit olmadım” dedi.

Meçhul telefon kimden?
Haldun Üstünel’e kimliği belirsiz bir kişi tarafından telefon geldiğini ve “Bu işi uzatmayın. Onların da elinde Fenerbahçe’ye küfrederken çekilmiş görüntüleriniz var. Yayınlarlar” dediğini dün okurlarımıza duyurmuştuk. Telefonun kimden geldiği merak konusu, ancak Üstünel bu ismi açıklamıyor. Buna karşın genç yöneticiyi arayan kişinin gazeteci olduğu ve bir gazetenin spor servisinde müdür yardımcılığı yaptığı öne sürüldü.

YORUM YAZ