MENÜ

Orduspor, Manisaspor maçını kayıpsız geçmek istiyor

Orduspor, 9 Şubat Pazar günü deplasmanda oynayacağı Manisaspor maçı hazırlıklarını günde yaptığı çift antrenmanla sürdürüyor.

Orduspor, Manisaspor maçını kayıpsız geçmek istiyor

Mor-beyazlı ekipte forvet oyuncusu Reha Kurt ile defans oyuncusu Canberk Dilaver, hafta sonu deplasmanda oynayacakları Manisaspor maçını kayıpsız geçmeyi hedeflediklerini belirtti.
Vali Kemal Yazıcıoğlu Tesislerinde AA muhabirine açıklama yapan Reha Kurt, ligde iyi durumda olduklarını ifade etti.

Haberin Devamı

Manisaspor maçı hazırlıklarının sorunsuz devam ettiğini belirten Kurt, şöyle konuştu:
"Önümüzde zorlu bir Manisaspor maçı var. Bu maç için antrenmanlarımızda gayet iyi çalışıyoruz. Ligde gayet iyi bir görüntümüz var ve bir sıkıntımız yok. En iyi şekilde Manisaspor maçını geçip sezon sonundaki hedefimize biraz olsun yardımcı olabilecek puanlar toplamak istiyoruz. İnşallah istediğimiz hedefe ulaşırız. Puan sıralamasında şimdilik 4. sıradayız. Her zaman biliyor ve farkındayız ki puan sıralamasında birincilik ya da ikincilik değil ligi arkadan takip etmek daha mantıklı. En azından ben öyle olması gerektiğini düşünüyorum. İnşallah ligi arkadan takip edip sezon sonunda da istediğimiz hedefe bu şekilde ulaşır ve herkesi mutlu ederiz."

Haberin Devamı

Kurt, sakat oyuncuların iyileşmesi durumunda ligde daha güçleneceklerini sözlerine ekledi.

Defans oyuncusu Canberk Dilaver ise "Manisaspor maçı gerçekten zor ama biz bu maçı kayıpsız geçmek istiyoruz. Hedeflerimiz var çünkü. Hedefimizi devam ettirmek için maçtan puanlar almayı hedefliyoruz" dedi.

Dilaver, takımda kendisine zaman zaman şans verildiğini, bu şansı en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştığını kaydetti.

AA

PTT 1. LİG FİKSTÜR VE PUAN DURUMU

YORUM YAZ