MENÜ

Onyekuru'nun derbi performansı hakkında: Antrenmanda bile bu kadar pozisyon bulur!

Galatasaray'ın Nijeryalı futbolcusu Henry Onyekuru, geçen sene Kadıköy'de oynanan derbinin ardından bu sezon da gol atmayı başardı. Onyekuru'nun performansını değerlendiren yazarımız Erman Özgür, "Bir santrfor ben antrenman yapayım dese ancak bu kadar pozisyon bulur" dedi.

Galatasaray'ın Nijeryalı futbolcusu Henry Onyekuru, geçen sene Kadıköy'de oynanan derbinin ardından bu sezon da gol atmayı başardı.

Haberin Devamı

Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşan Galatasaray'da son sözü Henry Onyekuru söyledi. Karşılaşmada birçok pozisyondan yararlanamayan Onyekuru, 90+8. dakikada rakip fileleri havalandırmayı başardı, skoru 3-1'e getirdi. Devre arasında takıma katılan genç futbolcu, bu sezonki ikinci golünü attı.

Onyekuru hakkında Tivibu SPOR'da değerlendirmelerde bulunan yazarımız Erman Özgür, "Maçın yıldızları arasında Donk, Seri ve Onyekuru'yu ilk 3'te sayarım. Onyekuru gol yapamasa da Fenerbahçe'yi yıprattı. Ben maçın yıldızına Donk derim. Bir santrfor antrenman yapayım dese ancak bu kadar pozisyon bulur" dedi.

YORUM YAZ