MENÜ

"Onurum ve gururum kırıldı"

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) 8 resmi maçtan men cezası verdiği Eskişehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, "Böyle bir karar onurumu gururumu kırdı" dedi.

"Onurum ve gururum kırıldı"

Teknik Direktör Bülent Uygun Eskişehir'de gazetecilere yaptığı açıklamada verilen kararın ağır olduğunu bu kadar cezayı beklemediğini söyledi. Tahkime başvuracağını belirten Bülent Uygun şunları kaydetti:

Haberin Devamı

"Böyle bir kararı beklemiyordum. Şok oldum. 2006'dan beri herhangi bir şirket ile ortaklığım olmadığını belgelerle ispat etmeme rağmen böyle bir karar alınması beni şaşırttı. Alınan bu karar gerçekten de onur ve gururumu kırdı. İnsan onuru ve gururu için yaşar bu kavramlar kolay kolay kazanılmıyor. Şimdi artık tahkime başvuracağız. Buradan bu kararın geri çekilmesini umuyorum. Tüm mercilere başvurarak suçsuzluğumu ispat edeceğim. Ben Türkiye futbolu için sürekli bir şeyler üretmeyi amaç edindim. İyi bir futbol adamı olmaya çalıştım."

Eskişehirspor yönetiminin bu süreçte kendisine verdiği desteğe teşekkür ettiğini ifade eden Bülent Uygun, bu haftaki Antalyaspor maçında takımının galip geleceğine inandığını söyledi.

DHA

YORUM YAZ