MENÜ

Onu kimse durduramıyor!

La Liga'da derbi haftası geldi çattı. Bugün saat 23:00'te Madrid'de karşılaşacak olan Real Madrid ve Barcelona maçı, zirve yarışında da işleri bir nebze olsun belli edecek. Barcelona'nın yıldız oyuncusu ve en büyük silahı Lionel Messi ise 25. haftaya damgasını vurdu. Eibar karşısında alınan 5-0'lık mağlubiyetin kilit ismi olan Lionel Messi, 4 gol atarak Real Madrid'e göz dağı vermişti. İşte Messi'nin insan üstü performansı!

Barcelona'nın 32 yaşındaki Arjantinli yıldız oyuncusu Lionel Messi, La Liga'da 25. haftaya damgasını vurdu. Eibar'a karşı alınan 5-0'lık mağlubiyette 4 gol atarak takımını sırtlayan Arjantinli oyuncu, bugün oynanacak El Clasico derbisi öncesinde de rakibi Real Madrid'e gözdağı vermiş oldu. Bu sezon La Liga'da 20 maçta forma giyen futbolcu, 18 gol ve 12 asistlik katkıyla oynayarak takımını zirve yarışında favori konuma koymuştur.

Haberin Devamı

Bu akşam saat 23:00'te oynanacak derbi öncesinde gözler Lionel Messi'de olacak. Real Madrid'e karşı kariyeri boyunca 43 maça çıkan Messi, bu maçların 20'sinde kazanan taraf olurken 12 maçta yenildi, 11 maçta ise beraberlik yüzü gördü. Lionel Messi kariyeri boyunca Real Madrid filelerine toplam 27 gol atmıştır.

YORUM YAZ