MENÜ

"Önceliğim Almanya"

Bundesliga takımlarından FC Nürnberg'de oynayan ve lig maçında Bayern Münih'e attığı gol ile gündeme gelen İlkay Gündoğan, önceliğinin Alman Milli Takımı olduğunu söyledi.

"Önceliğim Almanya"

İlkay, önce 18 Yaş Altı Alman Milli takımından teklif aldığını ve burada bir kaç karşılaşmada forma giydiğini belirterek, "Türkiye’den de teklif geldi, ancak Alman milli takımında oynamayı tercih ettim. Şimdi de öyle düşünüyorum. Gelecekte ne olur bilemem ama öncelikle Almanya’yı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Bayern Münih’e gol attıktan sonraki günleri anlatan İlkay, "O günler çok güzel geçti. Kendimi iyi hissettim. Daha sonra Bochum’a karşı yapacağımız maça konsantre oldum" diye konuştu.

İlkay, FC Nürnberg’in ligde son sıralarda yer aldığının ve ligden düşme tehlikesinin bulunduğunun hatırlatılması üzerinde de, ligde kalmak istediklerini, bunun için mücadele ettiklerini, ancak FC Nürnberg’in ligden düşmesi durumunda, 2011 yılına kadar olan sözleşmesinin ikinci lig için de geçerli olduğunu kaydetti.

FC Nürnberg’e transfer olduğunda bir sakatlık dönemi geçirdiğini, başlangıçta sıkıntılı bir dönem yaşadığını ve FC Nürnberg’deki günlerinin iyi geçtiğini kaydeden genç oyuncu, futbolun yanı sıra eğitimini de tamamlamak istediğini sözlerine ekledi.

İlkay, Almanya-İsviçre maçında iyi bir performans sergileyerek 60 dakika süre ile forma giydi.

Haberin Devamı


İLKAY'IN BAYERN'E ATTIĞI GOL

YORUM YAZ