MENÜ

Ömer Şişmanoğlu: Es-Es'i bundan sonra görün

Trabzon'u 4-1'le geçen Eskişehirspor'un yıldızı Ömer Şişmanoğlu, FANATİK'e konuştu: Hocamız tepkilere rağmen bize sabretti. Sonunda karşılığını aldık. Bundan sonra herkes çok daha farklı bir Eskişehir izleyecek.

Ömer Şişmanoğlu: Es-Es'i bundan sonra görün

Sezona Ertuğrul Sağlam yönetiminde kadrosunu büyük ölçüde yenileyerek başlayan, ancak bir türlü istediği sonuçları elde edemeyen Eskişehirspor’da 4-1’lik tarihi Trabzonspor zaferi moralleri yerine getirdi. Haftalardır hayal kırıklığı yaşayan taraftarlar ortaya konan pozitif futbolla ilerleyen haftalar için umutlanırken takımın yıldızlaşan ismi Ömer Şişmanoğlu, iddialı açıklamalar yaptı. Attığı iki golle galibiyette başrol oynayan Ömer, FANATİK’e konuştu, şunları söyledi:

‘Defans berbattı’

“Trabzon maçı bizim için dönüm noktasıydı. Ölüm kalım maçı olarak bakıyorduk. Bu yüzden çok iyi hazırlandık. Rakibimizi en ince ayrıntısına kadar analiz ettik. Özellikle defansın arkasına yapacağımız koşularla gol bulabileceğimizi biliyorduk. Skora herkes şaşırdı. Ancak biz böyle olacağını biliyorduk. Çünkü Trabzonspor’un defansı berbattı. Araya atılacak her topun tehlike oluşturacağının farkındaydık. Planlarımız tuttu. Sonuç daha da farklı olabilirdi.”

‘Hocanın zaferi’

“Ben iki gol attım ama takım oyunu önemliydi. Arkadaşlarımın hepsi çok iyi mücadele ettiler. Asıl alkış hocaya. Çünkü, tepkilere aldırış etmedi. Hep sabretti. Kötü oynadığımız zamanlarda bize inancını dile getirdi. Bu galibiyetle gücümüzü gösterdik. Şimdi Gaziantep maçında da aynı performansı gösterip, devreye moralli girmek istiyoruz. Eskişehir’i bundan sonra izlesinler.”

Ömer Necati Albayrak

Haberin Devamı
YORUM YAZ