MENÜ

Ömer Onan'dan kardeş pası

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen basketbol turnuvasında kardeşlik vurgusu yapıldı. Şehit ailelerine maddi desteğin sağlandığı organizasyonda, TBF CEO’su Ömer Onan’ın ziyareti coşkuyu artırdı.

Ömer Onan'dan kardeş pası

Final maçında iki takımın attığı toplam sayının 100 ile çarpılarak şehit ailelerine yardım fonuna aktarıldığı Kardeş Pası Turnuvası Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ev sahipliğinde düzenlendi, bu anlamlı organizasyonda TBF CEO’su Ömer Onan ile basketbol antrenörü ve eski yönetici Murat Özyer de gençlerle birlikteydi. 15 Temmuz darbe girişiminde yaşananları unutturmamak amacıyla Kocaeli Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen düzenlediği ‘Kardeş Pası Basketbol Turnuvası’nda 400 sporcu ter döktü. Tamamen dolu salon önünde oynanan karşılaşmalarda coşkunun doruğa çıktığı an Türkiye Basketbol Federasyonu CEO’su Ömer Onan’ın salona adım attığı an oldu.

Ömer Onan coşkusu

Efsane isim, basketbolseverlerden büyük ilgi görürken, TBF olarak sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nce düzenlenen bu turnuvanın da çok anlamlı olduğunu dile getirdi. Onan konuşmasında, “Ülkemizin kardeşliğe, birliğe ihtiyaç duyduğu günlerde böyle bir organizasyon yaptığı için Kocaeli Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ediyorum. Kocaeli'de basketbolu gerçekten seven gençleri görüyoruz. İnşallah süper ligde mücadele edecek bir erkek basketbol takımını Kocaeli'nin çıkaracağını umuyorum. Belediye başkanlarımızın bu konuda yardımcı olacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak da turnuvayı takip ederken, böylesine anlamlı bir günde kendilerini yalnız bırakmayan Ömer Onan’a teşekkür etti.

Bilgi, Lig Radyo’ya konuştu

Organizasyonun gerçekleştirildiği salondan canlı yayın yapan LİG Radyo mikrofonlarına konuşan Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanı Ali Bilgi ise “Belediye olarak gençlerin sporla iç içe yaşamaları için her türlü çalışmayı yapıyoruz. Bunun için çok ciddi bütçeler de ayırıyoruz. Ancak bunların hiçbir tanesi, Ömer Onan gibi bir efsanenin buraya gelerek gençlerle vakit geçirmesi kadar motive edici olamaz. Genç sporcularımızın bu günü unutmayacağını ve daha da fazla gayret edeceklerini düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

Protokol takipteydi

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Spor Şube Müdürü Ziyaülhak Sarıgül, Kocaeli Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürlüğü Spor Müdürü Engin Yaşar ve İzmit Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Turgay Bulut’un da takip ettiği organizasyonda şampiyonluğu Genç erkeklerde Gölcük Atatürk Anadolu Lisesi, yıldızlarda 75. Yıl Cumhuriyet Ortaokulu, Genç kızlarda Karamürsel Meslek Lisesi, Yıldız kızlarda ise Hızır Reis ortaokulu şampiyonluğa ulaştı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ