MENÜ

Ömer Faruk Beyaz: Ballon D'or'a talibim

Fenerbahçe 15 Yaş Altı futbol takımının kaptanı Ömer Faruk Beyaz kulüp dergisine verdiği röportajda gelecek hayallerini anlattı.

Ömer Faruk Beyaz: Ballon D'or'a talibim

Fenerbahçe 15 Yaş Altı futbol takımının kaptanı Ömer Faruk Beyaz kulüp dergisine verdiği röportajda gelecek hayallerini anlattı. Sarı-lacivertli kulüple profesyonel sözleşme imzalayan genç yıldızdan satırbaşları şöyle:

- Bugünden itibaren hem fiziksel hem de mental olarak her geçen gün üzerine koyarak devam edersem, 17-18 yaşlarımda Fenerbahçe’de A Takımda forma şansı bulabilirim. Ardından en iyileri olmasa da Avrupa’da orta düzeyde bir kulübe transfer olmak istiyorum. Orada da bir süre piştikten sonra daha iyi kulüplerde forma giymek istiyorum. Tabir-i caizse kendimi aşmak istiyorum. Mesela Ballon D’or’a talibim.

- Teknik ve taktik olarak çok fazla eksiğim olduğunu düşünmüyorum. Kendimde eksik olarak gördüğüm; fiziksel güç. Onu da salona girdikçe güçlendireceğim. Hocalarım beni büyüklerde oynatmak istiyor. Mesela 4 Haziran’da U19 Takımının Sırbistan kampı var. Bu şekilde gelişeceğim. Sorumluluk almak önemli.

(Milliyet)

Haberin Devamı
YORUM YAZ