MENÜ

Ömer Erdoğan: En iyi maçlarımızdan birini oynadık

Süper Lig'in 5’inci haftasında Atakaş Hatayspor, sahasında Yukatel Kayserispor’u 2-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendirdi.

Ömer Erdoğan: En iyi maçlarımızdan birini oynadık

Atakaş Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, şunları söyledi: “Maçtan önce de bu maçın zor olacağını biliyorduk. Maça da aslında iyi başladık, maçın ilk dakikalarında iki tane pozisyona girdik. Onun birisini değerlendirseydik belki daha rahat bir maç oynayabilirdik ama yediğimiz golden sonra oyuncularımız çok büyük karakter gösterdi. Hiç oyundan kopmadı, zaman zaman risk aldık. İlk yarı golü bulamadık, eşitliği bulamadık ama ikinci yarı hiç inancımızı kaybetmedik"

Haberin Devamı

'En iyi maçlarımızdan birini oynadık'

"Soyunma odasına arkadaşlarımıza yaptığımız konuşmada, maçı çevirecek hem yeteneğe hem de inanca sahip olduğumuzu söyledik. Yeter ki biz kendimiz gibi oynayalım, baskılı bir şekilde özellikle hücum bölgesinde rakibi rahatsız edelim, dedik. Oyuncular da sağ olsun harfiyen yerine getirdi. Muhteşem bir oyun vardı ikinci yarı, bana göre belki de benim Hatayspor’da göreve başladığım günden beri izlediğim en iyi futboldan birisini izlediğimi düşünüyorum. Güzel bir galibiyet, çok fazla pozisyona girdik. İkinci yarı özellikle çok domine oynayan bir Hatayspor vardı, mutluyuz. Tabii çok fazla zamanımız yok, gönül isterdi ki bir gün daha fazla dinlenelim ama maalesef rakibimiz Göztepe mesela 5 gün dinlenirken biz, fazla dinlenmeden Çarşamba günü bir deplasman maçına gideceğiz. İyi bir gidişatımız var, inşallah bunun devamını getiririz.”

Haberin Devamı

Erdoğan, 90 dakika boyunca kendilerini destekleyen taraftara da teşekkür ederek, “Burada bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Onlar da hiçbir zaman inançlarını kaybetmediler, 90 dakika boyunca sürekli bizi motive ettiler. İnanılmaz bize destek oldular. Onların da bu desteği bizim maçı çevirmemize yardımcı oldu” dedi.

YORUM YAZ