MENÜ

Ömer Bayram yorumu: Çok değerli oldu!

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, Ümraniyespor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Karşılaşma 2-0 Galatasaray'ın üstünlüğüyle sonuçlandı. Galatasaray'ın gollerini penaltıdan Falcao ve Ömer Bayram attı. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Transfer Market' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Ömer Bayram'ın performansını değerlendirdi.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Ümraniyespor ile hazırlık maçına çıktı. Karşılaşma 2-0 Galatasaray'ın üstünlüğüyle sonuçlandı. Galatasaray'ın gollerini penaltıdan Falcao ve Ömer Bayram attı.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Transfer Market' programında konuşan yazarımız Erman Özgür, Ömer Bayram'ın performansını değerlendirdi.

Galatasaray forması giyen Ömer Bayram'ın performansını değerlendiren Erman Özgür, "Geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla ilk 11'i hak ediyor diyemem ama bu takımda kalmayı çok net hak ediyor" dedi.

Galatasaray'ın Ümraniyespor ile oynadığı hazırlık maçında attığı gol ile ilgili analiz yapan Erman Özgür, "Golde de tek başına 6-7 oyuncuya hücum etmiş. Bence Galatasaray'ın aradığı özelliklerden bir tanesi. Geçtiğimiz sezon ilk yarısını bir düşünürsek ayağa top isteyen oyuncular yüzünden çok sancılı bir dönem geçirdi Galatasaray. O yüzden Ömer Bayram çok değerli oldu. Hep dikine oynamaya çalıştı, koşuyla vs. farklı özellikleriyle ön plana çıktı." dedi.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın geçen sezon Ömer Bayram üzerinden konuşulduğunu ve bu durumun çok negatif olduğunu ifade eden Erman Özgür, "Ömer Bayram gibi saha içerisinde sorumluluk alma duygusunu paylaşan oyuncular çıkarsa bu sezon, bunu da vadeden çok oyuncu var. Bunu başarabilirlerse skor yapamayacakları bir takım olmayacağını düşünüyorum." dedi.

YORUM YAZ