MENÜ

Ömer Bayram: Benim şansım Nagatomo

Galatasaray’ın transferin son gününde Akhisar’dan aldığı sol bek oyuncusu Ömer Bayram, “Nagatomo ile forma rekabetimiz bizi başarıya taşıyacak. Onunla aynı takımda olduğum için şanslıyım” dedi. İşte Ömer’in milli takım ve Galatasaray hakkındaki görüşleri...

Ömer Bayram: Benim şansım Nagatomo

Galatasaray’ın yeni sol beki Ömer Bayram, A Milli Takım’ın Bosna ve Rusya ile oynayacağı maçların kamp çalışmaları sırasında FANATİK’e özel röportaj verdi. Nagatomo ile forma rekabetinin kendilerini başarıya taşıyacağını belirten 27 yaşındaki futbolcu, şunları kaydetti: “Nagatomo ile forma rekabetimiz bizi başarıya taşıyacaktır. Nagatomo ile aynı mevkide ve aynı takımda olduğum için şanslıyım. Bu beni daha da hırslandırıyor. Çok profesyonel, tecrübeli ve başarılı bir oyuncu. Ondan çok şey öğreniyorum. Örnek aldığım demeyeyim ama beğendiğim ve izlerken kendime bir şeyler katabildiğim oyucuları seviyorum, mesela Real Madrid’deki Marcelo gibi...”

Haberin Devamı

‘Sol ve sağ açık oynuyordum’

Türk futbolundaki sol bek sorununa da değinen Ömer Bayram, “Kayserispor’a Amrabat’ın yerine transfer olmuştum. Normalde sol açık veya sağ açık pozisyonda hucüm oynayan bir oyuncuydum. Kayserispor’da Prosinecki zamanında sol bek oynamaya başladım ve başarılı olunca da devam ettim. Zor bir mevki ama sevmeye başlayınca başarı da kendiliğinden geliyor” dedi.

‘İsveç maçı bize ilaç oldu’

Ömer, milli takım hakkında da şunları dile getirdi: “Evimizde Rusya’yı elimizden kaçırmıştık. Çok üzüldüğümüz bir maç olmuştu. Oyuna iyi başlayıp, pozisyonlar bulup, taraftarımız önünde yenilmek açıkcası tüm takıma acı vermişti. Bu bilinçle İsveç maçına çıktık. Deplasmanda İsveç’i geriden gelip yenmek milli takımımıza ayrıca bir güven ve umut aşıladı. Gücümüzü zaten biliyoruz ama ispat etmemiz gerekiyor. Bu anlamda İsveç maçı da bize gelebilecek en iyi ilaç oldu...” ‘Butakımınihtiyacısabır’ “Yeni kurulmaya çalışan ve en çok da sabıra ihtiyacı olan bir takımız. Bu yüzden en çok da kamuoyundan sabır ve bize inanmalarını bekliyoruz. Bu takım bu gruptan lider çıkabilecek güçte. Bunu sadece deplasmanda İsveç’i yendiğimiz için söylemiyorum. Sadece biraz zaman, sabır ve güvene ihtiyacımız var.”

Haberin Devamı

MURAT AKBAŞ - FANATİK ÖZEL

YORUM YAZ