MENÜ

Ömer Ali Şahiner Başakşehir'e transfer oldu

Uzun yıllardır Konyaspor’un formasını terleten Ömer Ali Şahiner, Başakşehir’le anlaştı. Turuncu-Lacivertli takım, başarılı hücum oyuncusu için Konyaspor’a 1 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek. Milli futbolcu da alacaklarından vazgeçecek.

Ömer Ali Şahiner Başakşehir'e transfer oldu

Medipol Başakşehir, Konyaspor’un tecrübeli oyuncusu Ömer Ali Şahiner’in transferinde sona yaklaştı. Turuncu-Lacivertliler, Ömer Ali için Konyaspor ile 1 milyon 250 bin Euro bonservis bedeli konusunda anlaşmaya vardı. Ayrıca 29 yaşındaki futbolcu da Yeşil-Beyazlı takımdaki alacaklarından feragat edecek. Devre arası transfer çalışmalarını sürdüren Başakşehir, Duarte ve Junior Fernandes’in ardından üçüncü transferini Ömer Ali’yle yapmış olacak. Transferin birkaç gün içinde resmi olarak açıklanması bekleniyor.

Haberin Devamı

Büyük başarılar yaşadı

Futbola 2004 yılında Karabağ GB’de başlayan Ömer Ali, 2007’de kapısından içeri girdiği Konyaspor’da tam 14 yıl geçirdi. Birçok defa İstanbul takımlarının kapısından dönen 29 yaşındaki oyuncu Konyaspor’la 1. Lig şampiyonluğu yaşadı. Türkiye Kupası ve Süper Kupa kazandı. UEFA Avrupa Ligi’nde ter döktü.

YORUM YAZ