MENÜ

Oliver Kahn: Gördüğümüz savaş görüntüleri ile futbola odaklanmak çok zor

Bayern Münih'in CEO'su Oliver Kahn, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırısına ilişkin açıklamalarda bulunurken savaş görüntülerine tanık olarak futbola odaklanmanın çok zor olduğunu belirtti.

Oliver Kahn: Gördüğümüz savaş görüntüleri ile futbola odaklanmak çok zor

Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik şiddetli saldırısına futbol dünyasından tepkiler de sürüyor. Son olarak Bayern Münih'in CEO'su Oliver Kahn, Ukrayna'da yaşanan üzücü gelişmelere ilişkin Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Savaşın bir an önce durması gerektiği çağrısını paylaşan Kahn, "Her gün karşımıza çıkan tüm korkunç savaş görüntüleri ile futbola odaklanmak çok zor. Avrupa'da tekrar böyle bir şeye tanık olacağımızı hiçbirimiz hayal edemezdik. Bu savaş durmalı!" ifadelerini kullandı.

Ukrayna için yardım çalışmalarında bulunduklarını aktaran Alman efsane, "Düşüncelerimizin Ukrayna halkıyla birlikte olduğunu göstermek adına bugünkü maç için birkaç fikir bulduk. Bunu yanı sıra SOS Çocuk Köyleri için bir yardım kampanyası başlattık ve 100 bin Euro da bağışta bulunduk" dedi.

Tüm zorluğuna rağmen işlerine devam etmeleri gerektiğini belirten Oliver Kahn, "Her gün tanık olduğumuz görüntülerle futbola nasıl odaklanılması gerektiği konusunda çok uğraşıyorum. Zor ama diğer birçok insan gibi biz de işimize devam etmek durumundayız ve bunu olabildiğince profesyonel şekilde yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ