MENÜ

Olimpiyat Stadı devrediliyor

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç katıldığı bir programda İstanbul'daki Olimpiyat Stadı'nın Türkiye Futbol Federasyonu'na devredileceğinin müjdesini verdi.

Olimpiyat Stadı devrediliyor

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'dan önemli açıklamalar… Bakan Kılıç İstanbul Olimpiyat Stadındaki belirsizliğin artık sona erdireceğinin altını çizerek, "Bu stad Türkiye'nin yüz akı. Stadın hangi kurumumuz üzerinde olduğu belirsizliğini artık ortadan kaldırıyoruz. İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı artık TFF üzerine devredilecek. En kısa zamanda da oraya yapacağımız restorasyon ve yeni yatırımlarla TFF hizmet binasını da oraya taşıyacağız. Olimpiyat Stadı artık TFF yönetiminde olacak" dedi.

KILIÇ: "FORMULA 1'DEN VAZGEÇTİK"

Türkiye'nin 2012 Formula 1 yarış takvimine girmediği konusuna da vurgu yapan Kılıç, "Formula'nın patronu Bernie Ecclestone bizden 26 milyon Dolar talep etti. Bizde buna karşılık 13 milyon dolar ve 100 bin seyirci garantimizi sunduk. Ecclestone'de bu teklifimizi kabul etmedi. Kafamızda artık F1 düzenleme gibi bir düşünce kalmadı. Bu ülkenin, 75 milyon vatandaşımızdan topladığımız vergilerle yaptığımız İstanbul Park tabii ki atıl kalmayacak. Orada farklı organizasyonlar düzenleyerek, motor sporları alt yapımızı güçlendirmeye yönelik yeni projelere imza atacağız" diye konuştu.

İSTANBUL - DHA

Haberin Devamı
YORUM YAZ