MENÜ

Olimpiu Morutan ayrılıyor! Pisa için İtalya'ya gitti...

Galatasaray'da geleceği merak konusu olan Olimpiu Morutan için flaş bir açıklama geldi. Rumen oyuncunun menajeri Ioan Becali, genç futbolcunun Pisa'ya kiralanmak için İtalya'ya gittiğini duyurdu. İşte detaylar...

Olimpiu Morutan ayrılıyor! Pisa için İtalya'ya gitti...

Sarı-Kırmızılılar dış transferde gaza basarken, iç transferde de hareketli dakikalar yaşıyor... Kadro yapılanmasını Okan Buruk'un raporları sonucunda oluşturmaya çalışan Galatasaray'da yeni sezonda kadroda düşünülmeyen isimlerden Olimpiu Morutan'ın kiralanması kararı alınmıştı.

Haberin Devamı

Rumen futbolcu için Türkiye'den Sivasspor ile Kasımpaşa masadayken, İtalya Serie B ekiplerinden Pisa da devredeydi. 23 yaşındaki futbolcunun menajeri Ioan Becali, oyuncusunun Pisa'yla sözleşme imzalamak için İtalya'ya gittiğini duyurdu.

Geçtiğimi sezon Romanya'nın FCSB takımından Galatasaray'a 4.1 milyon avro bedelle transfer edilen 23 yaşındaki orta saha oyuncusu, sarı kırmızılı takımda 33 resmi maça çıktı. 3 gol atan Morutan, 5 kez de asist yaptı.

Luyindama'nın lisansı çıkarıldı!

Sarı-kırmızılılarda ikinci kampa dahil edilen Luyindama'nın lisansı çıkarıldı. Morutan'ın ise lisans durumu kiralık transfer durumuna göre netlik kazanacaktı. Böylece Morutan'ın lisansı çıkarılmayacak.

Olimpiu Morutan ayrılıyor Pisa için İtalyaya gitti...

8 milyon Euro ödendi

Haberin Devamı

Galatasaray'ın 2019'da 8 milyon Euro'ya Standard Liege'den kadrosuna kattığı Luyindama; sarı-kırmızılılarda 78 maçta 5 gol ile 2 asist yaptı.

YORUM YAZ