MENÜ

Olimpik Kadın ve Erkek Boks Milli Takımları, Macaristan yolcusu

Olimpik Kadın ve Erkek Boks Milli Takımları, Tokyo Olimpiyat Oyunları Avrupa Kota Müsabakaları hazırlıkları kapsamında Macaristan'ın Debrecen kentinde yapılacak olan 65'inci Bocskai Istvan Memorial Uluslararası Boks Turnuvası'nda ringe çıkacak. Milli boksörler yarın hava yoluyla Macaristan'a hareket edecek.

Olimpik Kadın ve Erkek Boks Milli Takımları, Macaristan yolcusu

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, Olimpik Kadın ve Erkek Boks Milli Takımlarının hazırlıklarını Kastamonu Kadı Dağı Kamp Eğitim Merkezi'nde tamamladıklarını ifade ederek, ''Milli takımlarımız iyi bir hazırlık süreci geçirdi. Macaristan'da madalyalar kazanarak sporcularımızın moral ve motivasyonunu yükseltmek istiyoruz'' dedi.

Haberin Devamı

Turnuvada kadınlarda 57 kg'da Buse Naz Çakıroğlu, 57 kg'da Aycan Güldağı, 60 kg'da Esra Yıldız, 69 kg'da Busenaz Sürmeneli ve 75 kg'da Şennur Demir madalya mücadelesi verirken, erkeklerde

52 kg'da Batuhan Çiftçi, 69 kg'da Tuğrulhan Erdemir, 69 kg'da Necat Ekinci, 75 kg'da Serhat Güler, 81 kg'da Bayram Malkan , 91 kg'da Mücahit İlyas,+91 kg'da Mehmetcan Işık ve +91 kg'da Berat Acar kürsü için mücadele edecek.

DHA

YORUM YAZ