MENÜ

Olimpiakos, Euroleague'de Final-Four'a yükseldi! Anadolu Efes'in rakibi oldu

Turkish Airlines Euroleague Play-off serisi 5. maçında Olimpiakos sahasında Monaco ile karşı karşıya geldi. Olimpiakos, büyük mücadeleye sahne olan ve son anlara kadar nefes kesen maçtan 94-88 galip ayrılarak seriyi 3-2 ile kazandı ve Final-Four'a yükselen son takım oldu. Yunan temsilcisi Final-Four'da Anadolu Efes ile karşılaşacak.

Olimpiakos, Euroleague'de Final-Four'a yükseldi! Anadolu Efes'in rakibi oldu

Turkish Airlines Euroleague Play-off serisi 5. maçında Olimpiakos sahasında Monaco ile karşı karşıya geldi. Olimpiakos, büyük mücadeleye sahne olan ve son anlara kadar nefes kesen maçtan 94-88 galip ayrılarak seriyi 3-2 ile kazandı ve Final-Four'a yükselen son takım oldu.

Haberin Devamı

Maça istediği gibi bir başlangıç yapamayan Olimpiakos taraftarının önünde ilk çeyreği 13-11 geride kapattı. Monaco 2. çeyrekte farkı yükseltirken devreye 48-41 önde girdi. Üçüncü çeyrekte toparlanan Olimpiakos farkı azaltmış olsa da son devreye 70-66 geride girdi. Yunan temsilcisi son çeyrekte taraftarlarının da desteği ile maçı çevirmeyi başardı ve sahadan 94-88'lik galibiyet ile ayrıldı.

Olimpiakos'ta McKissic 18 sayı atarken; Monaco'da Mike James 24 sayı ile maçın en skorer oyuncusu oldu.

Bu sonuçla birlikte Olimpiakos, Final-Four'da Anadolu Efes'in rakibi oldu.

Final-Four ne zaman?

Turkish Airlines Euroleague'de Final-Four organizasyonu 19-21 Mayıs tarihleri arasında Sırbistan'ın başkenti Belgrad'daki Stark Arena'da oynanacak.

Haberin Devamı

EuroLeagur Final-Four eşleşmeleri

Real Madrid - Barcelona

Anadolu Efes - Olimpiakos

YORUM YAZ