MENÜ

Olayların adamı Belhanda!

Galatasaray taraftarıyla yıldızı bir türlü barışmayan Belhanda bu sefer sosyal medya paylaşımıyla olay oldu. Sosyal medya fenomeni ve aşçı CZN Burak ile çektiği videoyu kişisel sosyal medya hesabında paylaşan Belhanda, Galatasaray taraftarlarını ikiye böldü. Kimi Galatasaray taraftarları futbolcuyu sempatik bulurken kimileri ise oyununa odaklanması gerektiği konusunda eleştirdi. Fanatik Tv'nin yeni programı FanZin'de ise bu olay editörlerimiz tarafından masaya yatırıldı. İşte YouTube'da yayınlanan FanZin!

Olayların adamı Belhanda!

Galatasaray formasıyla bu sezon 22 karşılaşmada 5 gol 1 asistlik performans ile oynayarak vasat altı bir performans sergileyen Belhanda saha dışındaki paylaşımıyla da gündeme geldi. Sosyal medya hesabından CZN Burak ile yemek yaptığı videoyu paylaşan Belhanda, oynadığı futbol ile olmasa da bu hareketiyle spor medyasının gündemine oturdu. Fanatik Tv'nin yeni programı FanZin'de ise spor magazininin gündemine oturan olayların tamamı incelenmeye başlandı. Bu ve bunun gibi içeriklerin daha fazlası için siz de kanalımıza abone olabilirsiniz!

Haberin Devamı

FANATİK GAZETESİ YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAK İÇİN TIKLAYIN!

VİDEONUN TAMAMINI SEYRETMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN!

FANATİK YOUTUBE KANALINDA NELER VAR?

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig takımlarının haberleri ile futbol okuyucu/izleyicilerine içerikler sunan Fanatik youtube hesabı; 1. lig, 2. lig, alt ligler, Euroleague ve NBA için de kullanıcıları ile buluşuyor.

YORUM YAZ