MENÜ

Olay yaratan Galatasaray iddiası: 2-3 hafta kala şampiyonluğunu ilan eder!

Son dakika Galatasaray haberi | Süper Lig'de yoluna dolu dizgin devam eden Galatasaray'da yapılan transferlerin takıma katkısı taraftarı memnun ediyor. Sarı-kırmızılarda üst üste alınan galibiyetler sonrası şampiyonluk şarkıları yükselmeye başlarken transfer çalışmaları da şimdiden başladı. Fanatik.com.tr Editörü Yakup Çınar, Galatasaray'daki son dakika gelişmelerini Fanatik TV'ye yorumladı.

Galatasaray, Süper Lig'de yoluna dolu dizgin devam ediyor. Sarı-kırmızılarda üst üste alınan galibiyetler sonrası şampiyonluk şarkıları yükselmeye başlarken transfer çalışmaları da şimdiden başladı.

Haberin Devamı

Fanatik.com.tr Editörü Yakup Çınar, Galatasaray'daki son dakika gelişmelerini Fanatik TV'ye yorumladı.

Galatasaray'ın çok zor bir fikstürü geride bıraktığını ifade eden Yakup Çınar, ligin ilk yarısında oynanan ve kaybedilen Fatih Karagümrük, Konyaspor ve Beşiktaş maçlarını evinde oynayacağına dikkat çekti.

Galatasaray'ın şampiyonluğunu Süper Lig'in bitimine 2-3 hafta kala ilan edeceğini söyleyen Yakup Çınar, "38. hafta oynanacak Beşiktaş derbisine şampiyonluk maçı olarak çıkacağını düşünüyorum." dedi.

Galatasaray'da yapılan yeni transferlerin takıma katkı sağladığına dikkat çeken Yakup Çınar, Mostafa Mohamed ve Onyekuru gibi oyuncuların maç kazandıran isimler olduğunu ifade etti.

YORUM YAZ