MENÜ

"Okyanusu geçtiniz Bursa'da boğulmayın"

Hafta başından beri teknik heyet oyuncularının üzerine titreyip Timsah'ı imha planını şekillendirdi. Bordo-Mavililer'in patronu Şenol Güneş, “Liderlik büyük sorumluluk, gereğini yerine getirmeliyiz” diyor

"Okyanusu geçtiniz Bursa'da boğulmayın"

Sezonun en flaş ekibi durumunda olan, sahasında oynadığı derbilerde Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray’ı yenerek geçtiğimiz hafta liderliği de ele geçiren Trabzonspor, zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmaya odaklandı. Son şampiyon ve aynı zamanda 1 puan gerisinde yer alan takipçisi Bursaspor’a misafir olacak Bordo-Mavililer, alacağı galibiyetle arayı açmak ve biraz daha rahatlamak istiyor. Timsahlar ile oynayacağı 90 dakikadan sonra yoluna yakın geçmişe oranla nispeten daha basit bir fikstürle devam edecek Karadeniz ekibinde teknik heyet oyuncularına gereken motivasyon ve taktiği hafta arasındaki yoğun süreçte en iyi şekilde aşıladı.

Haberin Devamı


Ağrıları devam eden, hafta arasında da antrenmanlara katılamayan Arjantinli Colman’ın dışında eksiği olmayan Trabzonspor, bu sezon deplasmanlarda 3 galibiyet 2 beraberlik alarak 11 puana ulaştı.

İdeali bozması beklenmiyor
Şampiyonluk umutları neredeyse tavan noktasına ulaşan camia, Bordo-Mavili ekibi, kazanılan dev maçlara vurgu yapıp, “Okyanusu geçtik, derede boğulmayalım” şeklinde yüreklendirirken, teknik direktör Şenol Güneş de liderliğin büyük bir sorumluluk getirdiği görüşünde. Trabzonspor’un zirvedeki ekibe yakışır işler yapmak için mücadele edeceğine değinen deneyimli antrenörün, ideal olarak tanımlanacak kadrosunu zorunluluk dışında korumasına kesin gözüyle bakılıyor.

BURSASPOR
İvankov
Mustafa
Ömer
İbrahim
Vederson
Turgay
Hüseyin
Ergiç
İnsua
Volkan (Ozan)
Sercan

TEKNİK DİREKTÖR
Ertuğrul Sağlam

TRABZONSPOR
Onur
Serkan
Egemen
Giray
Cale
Selçuk
Alanzinho (Ceyhun)
Burak
Engin
Jaja
Umut

TEKNİK DİREKTÖR
ŞENOL GÜNEŞ

STAT: Bursa Atatürk
SAAT: 16:00
HAKEM: Bülent Yıldırım

YORUM YAZ