MENÜ

Oktay Mahmuti patladı!

Ligin zirve takipçisi Galatasaray'ın, Olin Edirne'ye 1 sayı farkla yenildiği maç sonrasında coach Oktay Mahmuti'nin yaptığı açıklamalar adeta karşılaşmanın önüne geçti.

Oktay Mahmuti patladı!

Ligin zirve takipçisi Galatasaray’ın, Olin Edirne’ye 1 sayı farkla yenildiği maç sonrasında coach Oktay Mahmuti’nin yaptığı açıklamalar adeta karşılaşmanın önüne geçti. İşte Mahmuti’nin sitem dolu sözleri: “Çok çirkin ve sporun içinde olmayan şeyler yaşandı. Büyük bir camiayı temsil ediyorum dolayısıyla ona uygun konuşmalıyım. Kendimizi hep tuttuk, ilk kez konuşuyorum, hep yutkunduk ama bugün burada yaşananlar hakikaten beni bir spor adamı olarak çok acıttı. Ben bunu Efes antrenörüyken, Panathainakos’la oynadığımız maçlarda yaşıyordum. 3. dakikada iki uzunun 4’er 5’er faul pozisyonlarına gelmesi... 20 senedir bu işin içindeyim en çirkin günlerden birini yaşadım.”

Haberin Devamı

Aslan rövanşı da alamadı

Ligin ilk devresinde Olin Edirne’ye yenilerek, hem liderliği hem de evinde yenilmeme unvanını kaybeden Galatasaray, rövanşı da alamadı. Sarı-Kırmızılılar, Edirne deplasmanında da rakibine 76-75 kaybederek, ikinci sıradaki yerini de zora soktu. Cim Bom ayrıca, rakibiyle oluşabilecek herhangi bir Play-Off eşleşmesinde 1-0 geriden başlayacak.

YORUM YAZ