MENÜ

Mete Gazoz: Olimpiyata evimde hazırlanıyorum

Milli Okçu Mete Gazoz, Gloria Sports Arena’nın, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin (TMOK) değerlendirmesiyle Türkiye’de ilk defa “Olimpiyat Antrenman Merkezi” unvanını almaya hak kazandığı organizasyonda konuştu. Gazoz, “Burada kendi evimde gibiyim. Müthiş imkanlara sahibim ve olimpiyata en iyi şekilde hazırlanıyorum” dedi.

Mete Gazoz: Olimpiyata evimde hazırlanıyorum

Bugüne kadar birçok olimpik sporcunun turnuvalara hazırlandığı Gloria Sports Arena, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nin (TMOK) değerlendirmesiyle Türkiye’de ilk defa “Olimpiyat Antrenman Merkezi” unvanını almaya hak kazandı. Gloria Sports Arena Üst Düzey Yöneticisi Elif Özdemir, düzenlenen törenle unvanı aldı. Özdemir, törende yaptığı açıklamada, “Olympic Training Center” unvanı almanın gururunu yaşadıklarını belirtti. Gloria Sports Arena’da 50’den fazla branşta hizmet verdiklerine dikkati çeken Özdemir, 2024 Paris Olimpiyat Oyunları öncesinde başta Milli sporcular olmak üzere dünyanın dört bir yanından şampiyon sporcuları ağırlayacaklarını kaydetti.

Haberin Devamı

Mete Gazoz: Olimpiyata evimde hazırlanıyorum

Hedef yeni madalyalar

Olimpiyat şampiyonu milli okçu Mete Gazoz da tesiste istediği her şeyi fazlasıyla bulduğunu ve bu nedenle mutlu olduğunu vurguladı. “Burası benim evim gibi” diyen Gazoz, “Hedefim Paris’te de ülkemi başarıyla temsil etmek. Şu anda hazırlıklarım çok güzel bir şekilde gidiyor. Bunu başaracağıma inancım tam” ifadelerini kullandı. İngiliz yüzücü Benjamin Proud ise 7 yıldır tesiste antrenman yaptığını ve elde ettiği 3 şampiyonlukta burada yaptığı kampın etkisinin olduğunu kaydetti.

Ömer Necati Albayrak

Mete Gazoz: Olimpiyata evimde hazırlanıyorum

YORUM YAZ