MENÜ

ÖK Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz: Maçın hakkı bu değildi!

Öznur Kablo Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, 1-0 kaybettikleri Fraport TAV Antalyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu. Deplasmanda çok fazla gol pozisyonuna girmelerinin önemli olduğuna dikkat çeken Buz, ''Maçın hakkı bu değildi. Zaman zaman futbolun içinde bu kısmetsizlikler oluyor. Bunu da kırmak zorundayız.'' şeklinde konuştu.

ÖK Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz: Maçın hakkı bu değildi!

Süper Lig'in 7. haftasında Fraport TAV Antalyaspor'a konuk olan Öznur Kablo Yeni Malatyaspor, sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Üst üste 4. mağlubiyetini alan Malatya ekibinde teknik direktör İrfan Buz, 90 dakikanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Deplasmanda çok fazla gol pozisyonuna girmelerinin önemli olduğuna dikkat çeken Buz, "Futbolcular elinden gelen her şeyi yaptı. Genel anlamda böyle bir skoru hak ettiğimizi düşünmüyorum. Farklı bir galibiyet alabilirdik. Çok üzgünüz. Deplasmanda bu kadar net pozisyonlar yakaladığınız zaman atmanız gerekiyor. Maçın hakkı bu değildi. Zaman zaman futbolun içinde bu kısmetsizlikler oluyor. Bunu da kırmak zorundayız." şeklinde konuştu.

YORUM YAZ