MENÜ

Oğulcan Çağlayan'a tepki: Cepheyi bırakıp kaçtı

Galatasaray’a gitmesin diye sözleşmesi habersiz şekilde uzatılınca, kontratını fesheden Oğulcan Çağlayan’a, kulüp yönetiminden sert tepki. Basın sözcüsü Bakır, genç golcü için, “Cepheyi bırakıp kaçtı” ifadesini kullandı.

Oğulcan Çağlayan'a tepki: Cepheyi bırakıp kaçtı

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, Galatasaray’a transferi gündemde olan ve sözleşmesini tek taraflı fesheden 24 yaşındaki forvet Oğulcan Çağlayan için, “Cepheyi bırakıp kaçtı” dedi. Bakır, “Oğulcan Çağlayan, arkadaşları cephede savaşırken, cepheyi terk edip kaçmıştır. Oğulcan Çağlayan, Mustafa Kemal Atatürk’ün zeki, çevik ve ahlaklı tanımlamasına aykırı bir davranışta bulundu. Opsiyon davasında haklı olur olmaz, o ayrı bir davadır. Fakat Oğulcan ligin bitimine 6 hafta kala bu takımın sakatlarının olduğunu bildiği halde, kendi pozisyonunda bu takımın alternatifinin olmadığını bildiği halde ve 6 hafta sonra opsiyon durumu ile ilgili herhangi bir hak kaybetmeyeceğini bildiği halde cephede savaşı bırakıp kaçmıştır” diye konuştu.

Haberin Devamı

Son kararı UÇK verecek

Oğulcan ile Rize arasındaki krize, Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (UÇK) karar verecek. UÇK’dan çıkacak sonuca göre, Oğulcan’ın Galatasaray’la 4 yıllık mukavele imzalaması bekleniyor.

YORUM YAZ