MENÜ

Ogeday Girişken'den Fenerbahçe yorumu!

Demirören Medya 23 Nisan Çocuk Şenliği kapsamında FANATİK Gazetesi Instagram hesabının canlı yayın konuğu, ekranların heyecanla takip edilen yarışması Survivor'ın 2017 şampiyonu Ogeday Girişken oldu. Fanatik Gazetesi Editörü Nihat Uzel'in sorularını yanıtlayan Ogeday Girişken, Fenerbahçe'nin mevcut durumunu değerlendirirken, öz eleştiri yapmayı da ihmal etmedi.

Televizyonların en sevilen yarışması olan Survivor'ın 2017 Şampiyonu Ogeday Girişken, Demirören Medya'nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırladığı Çocuk Şenliği kapsamında FANATİK GAZETESİ Instagram hesabında Nihat Uzel'in canlı yayın konuğu oldu. 

Haberin Devamı

Survivor 2017 şampiyonu ve Fenerbahçe Kürek Takımının eski Milli Sporcusu Ogeday Girişken, "Çok güzel başladı Fenerbahçe. Farklı olaylar oldu. Bir anda baskette de futbolda da düşüş yaşandı. Çok kritik maçlar kaybedildi. Bazı maçlardaki pozisyon hatalarından dolayı demoralize oldu takım. Gördüğüm olay bir pozisyon hatasından dolayı maç kaybediyor Fenerbahçe ama o olayı atlatması 2 hafta sürüyor. Fenerbahçe çok iyi başladı. Biraz daha polemiklerden kopsaydı belki daha da efektif bir şekilde yol alırdı. Eğer ki bu durumlar olmasaydı şampiyonluk şansı çok azdı." sözlerini kaydetti.

YORUM YAZ