MENÜ

SON DAKİKA - İntihara teşebbüs eden Nice futbolcusu Beka Beka ikna edildi! 3.5 saat sonra hastaneye kaldırıldı

Adı transfer döneminde Beşiktaş ile anılan Nice oyuncusu Alexis Beka Beka, Fransa'da bir otoyol üzerinde yer alan 100 metre yüksekliğindeki Magnan viyadüğünde intihara teşebbüs etti. Yıldız futbolcu, 3,5 saatlik bir sürecin sonunda polis ve itfaiye ekipleri tarafından ikna edilerek hastaneye kaldırıldı. Beka Beka'nın neden intihara kalkıştığı da öğrenildi. İşte tüm detaylar...

SON DAKİKA - İntihara teşebbüs eden Nice futbolcusu Beka Beka ikna edildi! 3.5 saat sonra hastaneye kaldırıldı

Fransız Ligue 1 ekiplerinden Nice'te forma giyen Alexis Beka Beka, bir viyadük üzerinde intihara teşebbüs etti. Yıldız futbolcu 3.5 saatlik bir sürecin sonusunda ikna edilerek hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

BEKA BEKA, MAGNAN VİYADÜĞÜNDEN ATLAMAKLA TEHDİT ETTİ

Nice'te forma giyen 22 yaşındaki futbolcu intihara teşebbüs için otoyolun bariyerlerinde durdu. BFM Nice Côte d'Azur'un edindiği bilgiye göre, bir OGC Nice oyuncusu Nice'teki 100 metre yüksekliği bulunan Magnan viyadüğünden atlamakla tehdit etti. Futbolcunun Alexis Beka Beka olduğu öğrenildi.

SON DAKİKA - İntihara teşebbüs eden Nice futbolcusu Beka Beka ikna edildi 3.5 saat sonra hastaneye kaldırıldı

3.5 SAAT SONRA İKNA EDİLİP HASTANEYE KALDIRILDI

Sağlık birimleri ve Fransız jandarması olay yerine giderken, oyuncuyu ikna için 3,5 saat uğraş verildi. Futbolcunun kulübü Nice de psikoloğunu olay yerine gönderirken Beka Beka ikna edildi ve sağlık birimleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

KIZ ARKADAŞI AYRILINCA...

Fransız medyasında 22 yaşındaki Beka Beka'nın kız arkadaşı kendisinden ayrılınca böyle bir olaya kalkıştığı belirtildi.

Haberin Devamı

SON DAKİKA - İntihara teşebbüs eden Nice futbolcusu Beka Beka ikna edildi 3.5 saat sonra hastaneye kaldırıldı

5 KİLOMETRELİK TRAFİK SIKIŞIKLIĞI OLUŞTU

Karayolları ekipleri otoyolu kontrol altına alınırken, İtalya-Aix yönündeki trafik yavaşlatıldı. Bu ciddi olayın ardından 5 km'lik bir trafik sıkışıklığı oluştu ve trafiğin bir şeridi etkisiz hale getirildi.

Lyanco'dan şok eden hareket! Rakibini tokatladı

NİCE'TE KRİZ İLAN EDİLDİ

OGC Nice, durum nedeniyle bu Cuma günü için planlanan tüm basın faaliyetlerinin iptal edildiğini duyurdu. Bir kriz birimi toplandı.

SON DAKİKA - İntihara teşebbüs eden Nice futbolcusu Beka Beka ikna edildi 3.5 saat sonra hastaneye kaldırıldı

NİCE'TEN AÇIKLAMA GELDİ

Ligue 1 ekibi Nice, yaşanan bu gelişmelerin ardından resmi sitesinden bir açıklama yaptı ve şu ifadelere yer verdi:

Her şeyden önce Alexis Beka Beka’nın iyi olduğunu bilmek, bizi mutlu etti. Tıbbi gizliliğe saygı göstermeye devam edeceğiz ve herkesten de aynısını yapmasını ve kişisel mahremiyetlerine saygı duymasını istiyoruz. Kulüp olarak Alexis’in arkasındayız.

BEKA BEKA KİMDİR? NELER YAŞADI?

Henüz 18 yaşında ilk profesyonel maçına çıktığında Fransız futbolunun büyük umudu olarak görülen 22 yaşındaki Alexis Beka-Beka, bu Cuma günü kendisini dramatik haberlerin merkezinde buldu ve Nice civarındaki bir otoyol viyadüğü için hayatını sonlandırmakla tehdit etti.

Paris doğumlu oyuncu, sezonun ilk altı maçında hiç dakika alamazken ve yeni İtalyan teknik direktör Francesco Farioli tarafından genel kadroya sadece iki kez dahil edilerek sezona karmaşık bir başlangıç yaptı. Orta saha oyuncusu Nice ile birlikte yaz hazırlık kampında yer aldı ve hatta 22 Temmuz'da Montpellier'e karşı bir hazırlık maçında gol attı. Ancak Alanyaspor’dan Nice’e giden yeni teknik direktör Farioli’nin gözüne giremedi

Haberin Devamı

18 yaşında profesyonelliğe adım attı

Beka Beka, 20 Aralık 2019'da (0-0'lık Clermont beraberliği sırasında) 18 yaşındayken Caen'de onu yedekte gören Pascal Dupraz'ın emriyle profesyonelliğe adım attı. Dupraz, onunla alakalı şunları söyledi: "Antrenmanda çok hızlı bir şekilde bana teknik özelliklerini, çizgileri delen paslarını ve itici gücünü gösterdi. Profesyonel bir maçın boyutlarını çoktan anlamış bir çocuk o. Çok çabuk rahatladı, inisiyatif aldı ve sert vuruşlar yaptı. Oldukça da tutkulu. Bu yüzden onu Aralık ayında oynatmaya karar verdim ve bu benim için normaldi."

Ertesi yıl Caen kadrosunda orta saha veya defans oyuncusu olarak rotasyonun önemli bir üyesi haline gelerek (27 maç) oynama süresini büyük ölçüde artırdı. İlerlemesi 2021 yazında Sylvain Ripoll tarafından Fransa U21 Milli Takımı için Tokyo'daki Olimpiyat Oyunlarına katılmak üzere seçildiğinde daha da hızlandı.

Gignac tarafından 2021 Olimpiyatları'nda seslendirildi

Japonya’daki kötü geçen turnuvaya rağmen, U21 antrenörlerinden biri olan André-Pierre Gignac'ın dikkatini çekti. Gignac Beka Beka için L’Equipe’e, ‘Ligue 2'de oynayan bir orta saha oyuncumuz var ve antrenmanlarda kendime 26 yaşındaki bir adamın olgunluğuna sahip olduğunu söylüyorum. Caen'den Alexis Beka Beka.’ sözlerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Aynı yaz Beka Beka, OGC Nice de dahil olmak üzere birçok kulübün dikkatini çekti. Ancak oyuncu sonunda 6 milyon euro karşılığında Lokomotiv Moskova'ya imza atarak Rusya'nın soğuğunu tercih etti.

Bu şaşırtıcı tercihiyle ilgili sorulara Ligue 2'den Avrupa Ligi'ne geçme fırsatının kendisini cezbettiğini söyleyerek yanıt verdi. "Bu seçimi yapan bir arkadaşım olsaydı, neden ve nasıl olduğunu anlamaya çalışırdım. Zaten L2'nin tek bir sezonundan çıktığımızda, rekabetçi bir lige gitme, Avrupa Ligi'ni deneyimleme olasılığımız var, bu sizi düşündürüyor. Ben bunu hızlandırılmış sportif ilerleme olarak görüyorum. Avrupa'da deneyim kazanabileceğim.’ demişti.

Forma bulamamak ve sevgilisiyle yaşadığı ayrılık çok yıprattı

Haberin Devamı

Rusya'da, altısı Avrupa Kupası'nda olmak üzere 26 maç oynadı. Ukrayna'da Rusya önderliğinde patlak veren savaşın damga vurduğu bir sezonun ardından Beka Beka takımdan ayrıldı ve Nice onu 12 milyon euro karşılığında kadrosuna kattı. Lucien Favre ve ardından Didier Digard yönetiminde karışık bir ilk yıl geçirdi (24 maç). O zamandan beri oynayamadı ve bu da yakın zamanda yaşadığı romantik bir hayal kırıklığıyla birleşince Beka Beka, psikolojik sorun yaşamaya başladı.

SON DAKİKA - İntihara teşebbüs eden Nice futbolcusu Beka Beka ikna edildi 3.5 saat sonra hastaneye kaldırıldı

 

YORUM YAZ