MENÜ

Ofspor çıkışını sürdürmek istiyor

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu deplasmanda Türk Telekomspor ile karşılaşacak Ofspor'da, futbol şube sorumlusu Sultan Süha Tellioğlu, üst üste ikinci galibiyetlerini alarak, ligde kalma adına çıkışlarını sürdürmek istediklerini söyledi.

Ofspor çıkışını sürdürmek istiyor

Tellioğlu, geçen hafta sahalarında Tarsus İdmanyurdu karşısında uzun bir aradan sonra galip gelerek 3 puan aldıklarını belirterek, "Aldığımız 3 puan belki de bizi ligde tutacaktır. Bu galibiyet ile futbolcularımız da gerçek kimliklerini buldular" dedi.

Haberin Devamı

Önlerinde çok zorlu geçeceğine inandıkları Türk Telekomspor deplasmanının olduğunu ifade eden Tellioğlu, şöyle konuştu:
"Önümüzde kaderimizi belirleyecek 9 maçımız var. Bunlardan 5’ini sahamızda, 4’ünü ise deplasmanda oynayacağız. Fikstür avantajımızı iyi değerlendirmek istiyoruz. Gelecek hafta sahamızda Dardanelspor ve yine bir sonraki hafta sahamızda Belediye Vanspor ile karşılaşacağız. Sahamızdaki maçlarda galip gelmeyi başarır, deplasmanlardan da puan ve puanlarla dönersek, bu ligde kalacağımıza inanıyoruz. Türk Telekomspor maçı bizim için büyük önem taşıyor. Geçen haftaki galibiyetin daha da anlamlı olması için de bu maçtan da galibiyetle ayrılmak zorundayız. Üst üste ikinci galibiyetimizi alarak, ligde kalma adına çıkışımızı sürdürmek istiyoruz."

Haberin Devamı

AA

YORUM YAZ