MENÜ

Off Road'a büyük ilgi

Kırıkkale'nin Hasandede Beldesi'nde başlayan 2 gün süreli 4. Geleneksel Türkiye Ulusal Off Road Şampiyonası heyecanlı görüntülere sahne olurkan büyük ilgi gördü. Şampiyonada dereceye giren yarışmacılar ödüllendirilecek.

Off Road'a büyük ilgi

Yarışmaları Kırıkkale valisi Hakan Yusuf Güner, Vali Yardımcısı Ali Çağlar, Jandarma Komutanı Albay Alpaslan Evren, Emniyet Müdürü Kadri Kartal, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ali Kılıç, Gençlik ve Spor Şube Müdürü Yaşar Erdem, Hasandede Belediye Başkanı Malik Ejder Çoşkun ile çok sayıda meraklı vatandaş izledi. Hasandede Belediyesi önünde verilen start ile birlikte başlayan yarışmaya Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen otomobiller dere boyunda ve engebeli arazileri aşarken büyük bir çekişmeye sahne oldu.

Haberin Devamı

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Hasandede beldesinde düzenlenen Türkiye Ulusal Off Road Şampiyonası'nın önemine dikkat çekerken, "Öncelikle bu sportif faaliyeti böyle kültürel özelliği taşıyan Hasandede beldesinde aynı zamanda Türkiye'nin kavşak noktasında yer alan 43 ilin birbiri ile buluştuğu Kırıkkale'de düzenlenmesinden çok mutluyum. Böylece insanlarımız daha sevecen, daha faydalı, daha üretken, tabiat ve doğayla barışık şekilde hız ve heyecan tutkularını yaşayabilecekleri bir etabı bu spor vasıtasıyla gerçekleştirecekler" dedi.

Hasandede Belediye Başkanı Malik Ejder Coşkun ise 4'üncü kez düzenledikleri Off Road Türkiye Şampiyonası sayesinde beldelerinin sesini tüm Türkiye'ye duyurmaktan gurur duyduklarını söyledi. Bugün sona erecek şampiyonada dereceye giren yarışmacılara ödülleri verilecek.

YORUM YAZ