MENÜ

Obradovic yönetimindeki Partizan, Dallas Moore'u transfer etti

7DAYS EuroCup'ta şampiyonluğa ulaşarak Turkish Airlines EuroLeague biletini almayı hedefleyen ve bu doğrultuda iddialı bir kadro kurmak adına çalışmalarını sürdüren Zeljko Obradovic yönetimindeki Partizan, son olarak ABD'li skorer Dallas Moore'u kadrosuna kattı.

Obradovic yönetimindeki Partizan, Dallas Moore'u transfer etti

Zeljko Obradovic yönetiminde 7DAYS EuroCup'ta şampiyonluğa ulaşarak Turkish Airlines EuroLeague biletini kapmak adına Kevin Punter, Zach LeDay, Rodions Kurucs, Aleksa Avramovic gibi önemli isimleri kadrosuna katan Partizan, ABD'li skorer Dallas Moore'u da transfer etti. 27 yaşındaki oyuncu ile 1 yıllık sözleşme imzalandığı açıklandı.

Haberin Devamı

Geride bıraktığımız sezonu Çin'de geçiren Moore; Guangzhou forması altında 27.4 sayı, 3.7 ribaunt, 5.7 asist ve 1.5 top çalma ortalamalarıyla oynamıştı. 2020-21 sezonunu %41.7 üçlük isabet oranı ile tamamlamıştı.

Partizan ile anlaşan Moore, EuroCup'taki üçüncü farklı sezon deneyimine hazırlanıyor. 2019-20 sezonunda Fransız ekibi Nanterre'in formasıyla 10 maça çıkan Moore; 14.6 sayı, 1.9 ribaunt, 2.5 asist ortalamaları ile oynamıştı.

YORUM YAZ