MENÜ

Obradovic: Topu paylaştık ve takım olduk

Fenerbahçe baş antrenörü Obradovic, Galatasaray Odeabank karşılaşmasının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Obradovic, geri dönüşü anlattı: 'Topu paylaştık ve takım olduk.'

Obradovic: Topu paylaştık ve takım olduk

Fenerbahçe baş antrenörü Obradovic, Galatasaray Odeabank karşılaşmasının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Obradovic geri dönüşünün şifresi olarak topu paylaşmayı ve takım olmayı işaret etti.

Obradovic'in maç sonu açıklamaları:

"İlk yarıda çok agresiflerdi. Topu bir şekilde hareket ettirmenin yolunu buldular. Savunmamız topu çok kolay geçirdi ve ikili oyunları savunamadık. İkinci yarı için savunma odasında konuştuk. Öyle bir algım vardı ki sanki bazı oyuncular burada değildi. Her maçı oynamaları lazım. Atmosfer harikaydı. Biz bu atmosfer için para kazanıyoruz.

'Bogdanovic'in çok daha iyi oynayabilecek kalitesi var'

İkinci yarıda topu paylaştık ve takım olduk. Bogdanovic, çok daha iyi oynayabilecek kalitesi var. Dixon, 3 öncesinden çok başkaydı. Onlar takımımızın ana yaratıcıları. Onların iyi olması takıma büyük katkı sağlıyor.Bakın Melih’e, Udoh’a bir antrenman yaptı ve ikinci yarı nasıl oynadığını gördünüz. Hepsinin katkısı benim için önemliydi. Çok maç var önümüzde ve daha sert oynamamız gerekiyor”

Haberin Devamı
YORUM YAZ