MENÜ

Obradovic: Hedefimiz her zaman daha iyisi olmak

Fenerbahçe Doğuş Başantrenörü Zeljko Obradovic, resmi kulüp dergisine özel bir röportaj verdi.

Obradovic: Hedefimiz her zaman daha iyisi olmak

Fenerbahçe Doğuş Başantrenörü Zeljko Obradovic, resmi kulüp dergisine özel bir röportaj verdi.

Deneyimli koçun sözlerinin bir kısmı kulübün resmi internet sitesinde yayınlandı.

Kulübün sitesinde yapılan haber şu şekilde:

"Avrupa’nın ve Dünya’nın en iyi koçları arasında gösterilen Başantrenörümüz Zeljko Obradovic, 5 yıllık Fenerbahçe kariyerinde 4. lig şampiyonluğunu elde etti. O’nun liderliğindeki Erkek Basketbol Takımımız, 4 yıldır üst üste Final Four oynama başarısı gösterirken, son 3 finalde de boy gösterdi. Geçtiğimiz yıl Avrupa’nın 1 numaralı kupasını müzemize getiren Obradovic’in öğrencileri, bu yıl ise kupayı müzemize getiremeseler de gösterdikleri mücadeleyle yine tüm Türkiye’yi sokaklara döktüler. Fenerbahçe kariyerinde Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupaları da bulunan Sırp antrenör, birçok oyuncunun kişisel performansı yükselterek NBA’e gitmesinde de büyük rol oynadı. Bu süreçle birlikte herkes tarafından bilinen bir takım haline gelen Fenerbahçe Doğuş’un Başantrenörü Zeljko Obradovic ile şampiyonluk sonrası gerçekleştirdiğimiz keyifli röportajla sizleri baş başa bırakıyoruz.

Röportajdan derlediğimiz dipnotlar ve spotlar şöyle:

01: Çok başarılı bir sezonu geride bıraktık. Hazırlık maçlarıyla birlikte 85 karşılaşma oynadık. Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazandık, ligde şampiyon, EuroLeague’de ise final oynadık ama beni daha çok mutlu eden kazandığımız başarılardan çok, basketbolu oynama şeklimiz. Takımımın oynadığı basketbol beni bu sezon çok mutlu etti.

02: En büyük mutluluğum; şu an her yerde herkesin Fenerbahçe’nin hangi noktada olduğunu biliyor olması. Bundan sonrasında da en büyük amacımız; bu geldiğimiz noktayı koruyabilmek. Biz önümüzdeki sezon yine Avrupa’nın en iyi takımlarından biri olmaya çalışacağız.

03: Muhteşem bir taraftar topluluğumuz var. Takım olarak, kulüp olarak başardığımız her şeyin arkasında onlar var. Onların desteği bizim için her zaman önemli. Onlara bir kez daha teşekkür ederim.

04: Yaptığım işi çok seviyorum. Burada olmayı, sahada olmayı çok seviyorum. Teknik ekibimle birlikte içeride olmayı, onlarla çalışmayı çok seviyorum. Bu işin püf noktası sevmek ve hayatın her gün size yeni yarışmalar çıkaracağını bilmek."

Haberin Devamı
YORUM YAZ