MENÜ

O uçağa binmedi

Antrenör Claudio Taffarel ve Felipe Melo ile birlikte Türkiye uçağına binmesi beklenen Brezilyalı sol bekin seyahati son anda iptal edildi. Galatasaray'ın dün son dakikadaki teklifi Gremio'ya geri adım attırdı

O uçağa binmedi

Galatasaray’ın ara transferdeki ilk bombası olan Gremio’nun sol beki Alex Telles’de son dakika krizi yaşandı. Günler öncesinden Galatasaray’la anlaştığını duyuran ve Türkiye’ye gelmek için adeta günleri sayan Alex Telles, dün binmesi gereken uçağa binmedi. Sarı-Kırmızılı kulübün yaptığı programa göre kaleci antrenörü Claudio Taffarel, bir başka Brezilyalı Felipe Melo ve Alex Telles, aynı uçakla aktarmalı olarak Türkiye’ye gelecekti. Brezilyalı genç
yıldız hazırlıklarını buna göre yapmış ve sosyal medya üzerinden Galatasaraylı taraftarlara her gün yeni bir mesaj gönderir olmuştu. Ancak son anda yaşanan sürpriz bir gelişme sonrası, Alex’in Türkiye macerası başlamadı.

Aslan taksit istedi!

İddiaya göre Sarı-Kırmızılı kulüp daha önce Gremio’yla anlaşmaya vardığı 6 milyon Euro’luk (Yaklaşık 18 milyon TL) bonservis bedelini taksitlendirmek istedi. Ancak bu teklif Brezilya kulübünden kabul görmedi. Gremio, bonservis bedelinin tek seferde kendilerine ödenmesi için ısrarcı oldu. Taraflar ücret konusunda anlaşmalarına rağmen, ödeme planında ortak noktada buluşamayınca Alex Telles’in bileti iptal edildi. Yaşananlar sonrası Gremio’nun Sportif Direktörü Rui Costa dün bir açıklama yaptı. Galatasaray’ın son dakika önerisi nedeniyle anlaşmanın askıya alındığını ifade eden Costa, “Galatasaray neden böyle bir şey yaptı bilemiyoruz ve bunu öğrenmek istiyoruz. Anlaşma noktasına gelmiştik. Telles için birçok teklif var. Bizim için en iyi olan kararı vereceğiz” ifadesini kullandı.

İki çarpıcı iddia

Galatasaray’ın bu sürpriz hamlesi sonrası iddialar da birbiri ardına geldi. Bir iddiaya göre Cim Bom, Alex Telles’ten daha kaliteli bir sol bek bulduğu için işi yokuşa sürdü. Bir diğer iddia ise henüz yabancı kontenjanında yer açılamadığı için transferin ağırdan alındığı.

ALEX TELLES'İN SEZON İSTATİSTİKLERİ İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı
YORUM YAZ