MENÜ

O sözler futbol tarihine damga vurdu!

Türk futbol tarihinde söylenmiş tüm önemli sözleri sizler için hazırladığımız video serimizin ikincisiyle sizlerleyiz. Hulk’tan Giggs’e, Hagi’den Las Ferdinand’a kadar bir çok önemli ismin yanı sıra Türk efsanelerinde söylediği efsane sözleri sizler için hazırladık. İşte taraftarların unutamadığı, Türk futbolu hakkında söylenmiş efsane sözler!

Futbol tarihine damga vuran bazı unutulmaz sözleri sizler için derledik. Bazı efsanelerin jargon olan sözlerinin yanı sıra Türk futboluyla alakalı söylenen bir çok önemli cümle de bu haberde!

Haberin Devamı

Şenol Güneş: “Futbolu eskiden açlar oynar, zenginler izlerdi; şimdi ise zenginler oynuyor, açlar izliyor.”

Gheorghe Hagi: "Takımı kaybettiğinde ağlamayan futbolcu, yıldız olamaz"

Metin Kurt: "Futbol arsada güzeldir, borsada değil"

Yılmaz Vural: “Türkiye’ye yabancı teknik direktör getirmeyin. Ben Türkçe anlatamıyorum, onlar nasıl anlatacak."

Pascal Nouma: “Öldüğümde beni İnönü'ye gömün ve ben ciddiyim!”

Les Ferdinand:Beşiktaş'a ilk geldiğimde bir kuzu kestiler ve kanını alnıma sürdürler. Şans getiriyormuş. Daha önce hiç böyle bir şey görmemiştim.”

Hulk: “(Porto-Bjk maçında) İkinci golü attığımda tüm Beşiktaşlı taraftarlar beni ayakta alkışladı. Kariyerim adına unutamayacağım bir andı. Beşiktaş taraftarına gösterdiği centilmenlik için çok teşekkür ediyorum. Beşiktaş taraftarını hiç unutamıyorum.”

Haberin Devamı

Ryan Giggs: "Asla Galatasaray'ınki gibi bir deneyim yaşamadım. Santradan iki saat önce zemine bakmak için sahaya çıktık ve stat tamamen doluydu."

Francesco Totti: “Bir gece 4 kadını aldattım. Ama hiçbir zaman Roma'yı aldatmadım.”

YORUM YAZ