MENÜ

"O lüks Valbuena'da olmalı"

Fenerbahçe, Süper Lig'in 27. haftasında Ankaragücü'ne konuk oldu. Karşılaşma 1-1'lik eşitlikle tamamlanırken maçın son anlarından saha bir anda karıştı. Fenerbahçe'de Mehmet Ekici ve Tito Canderos direkt kırmızı kartla oyundan atıldı. Mehmet Ekici gördüğü kırmızı kart sonucu gelecek hafta oynanacak Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek. Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Ali Ece, Ankaragücü - Fenerbahçe maçını değerlendirdi.

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Ankaragücü'yle karşı karşıya geldi. Karşılaşma 1-1'lik eşitlikle tamamlanırken maçın son anlarından saha bir anda karıştı. Fenerbahçe'de Mehmet Ekici ve Tito Canderos direkt kırmızı kartla oyundan atıldı. Mehmet Ekici gördüğü kırmızı kart sonucu gelecek hafta oynanacak Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.

Haberin Devamı

Tivibu Spor'da yayınlanan 'Orta Nokta' programında konuşan yazarımız Ali Ece, Ankaragücü - Fenerbahçe maçını değerlendirdi.

"Serbest oynama lüksü Valbuena'da olmalı"

Mehmet Ekici'nin 10 numara pozisyonunda oynamasını eleştiren Ali Ece, "Mehmet Ekici 10 numara oynayacağına, Valbuena oynasa daha iyi değil mi? Mehmet Ekici de geriye fazla gelemiyor ki zaten. Valbuena'nın durmayan toplardaki etkinliği de daha iyi paslar falan. Kariyerinde en iyi orada oynadı adam. Bir de yaşı ilerledikten sonra sol ön mü oynatırsın ortada serbest mi oynatırsın. Bence serbest oynama lüksü Valbuena'da olmalı bu takımda" dedi.

YORUM YAZ