MENÜ

O ismin sonucu pozitif mi? İşte günün öne çıkan gelişmeleri!

Vestel Venus Sultanlar Ligi ve AXA Sigorta Efeler Ligi’nde küme düşme olacak mı? Hangi oyuncunun corona virüs testi pozitiften negatif sonuca döndü? Takımlar antrenmanlarını hangi koşullarda sürdürüyor? Transfer iddialarından kulüplerin son durumuna kadar sporda günün öne çıkan gelişmeleri sizlerle buluşuyor.

Corona virüs salgını spor dünyasınıda yakından etkiledi. Liglerin son durumundan futbolcuların sağlık durumlarına, futbol kulüplerinin antrenmanlarını nasıl gerçekleştirdiğinden transfer iddialarına kadar sporda günün öne çıkan gelişmeleri sizlerle buluşuyor.

Haberin Devamı

LİGLER TESCİL EDİLDİ

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, toplantının ardından kadın ve erkek liglerinde sezonun mevcut haliyle tescil edildiğini ve küme düşme olmayacağını açıkladı.

ÖNCE POZİTİF SONRA NEGATİF

Coronavirüs testi pozitif çıkan tecrübeli orta saha oyuncusu Ricardo Faty'nin bugün yapılan test sonuçları ise negatif çıktı.

ANNESİNİ KAYBETTİ

Göztepe'nin teknik direktörlüğünü yapan İlhan Palut'un annesi Leyla Palut hayatını kaybetti.

FATİH TERİM İLK KEZ ANTRENMANDA

Galatasaray, coronavirüs sürecinde Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki antrenmanlarına sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uygun olarak devam ediyor. Corona virüsü yenen Fatih Terim de tedavi sürecinin ardından takımının başında ilk kez antrenmanda yer aldı.

YORUM YAZ