MENÜ

"O golü atmayı çok istedim"

Trabzonspor'a Beşiktaş karşısındaki galibiyet golünü getiren Burak Yılmaz, dün akşam ameliyata alındı.

"O golü atmayı çok istedim"

Maç sırasında burnunun acısını hissetmediğini söyleyen Burak, "Oyundan çıkmak istemedim. Formamdaki ay - yıldızın üzerine akan kanı gördükçe hırslandım. O golü atmayı çok istedim ve Allah bana bunu nasip etti. İnanılmaz bir duyguydu. Böyle bir anı yaşadığım için gerçekten çok mutluyum. Cezalı duruma düştüğüm için haftaya oynayamayacağım. Bu sürede tedavinin de tamamlanacağını düşünüyorum. Hastanede arayıp soran herkese çok teşekkürler" diye konuştu.

Haberin Devamı

Bu sezon toplamda 13 gole ulaşan Burak Yılmaz, takımın gol yükünün önemli bir bölümünü de çekiyor.

Trabzon'dan yayın yapan yerel gazeteler Beşiktaş galibiyetine geniş yer ayırdı. İlkhaber Gazetesi, "Her şeyi bildiğini zanneden Schuster'e selam, şampiyonluk yoluna devam" ve "Yılmaz savaşçıların büyük zaferi" başlığını atarken, Kuzey Ekspres Gazetesi, "İnönü zaferi " başlığıyla yayınlandı. Taka Gazetesi, "Yaşasın yeni kral" ve "İnönü destanı" manşetlerini kullanırken, Karadeniz Gazetesi, "Hakemi de, BJK'yi de devirdik" ve "Şampiyonluk ana sütü gibi helal" başlıklarını kullanırken, Günebakış Gazetesi, "Tarih bunu yazacak" başlığına yer verdi. Türksesi Gazetesi de, "Kartal vuruldu, kral tahta oturdu" başlığıyla galibiyeti okuyucularına aktardı.

Haberin Devamı

RÜŞTÜ: POZİSYON PENALTIYDI
Bu arada maçtan sonra Trabzonsporlu futbolcularla sohbet eden kaleci Rüştü, Burak Yılmaz'la yaşadığı pozisyonun penaltı olduğunu itiraf etti. Ancak pozisyon içerisinde bunu söylemesinin mümkün olmadığını ifade eden Rüştü'nün bu olgunluğu bordo mavili futbolcular tarafından beğeni topladı.

Yunus Emre SEL, TRABZON-DHA

YORUM YAZ