MENÜ

O bir kahraman!

FIFA 2011 adlı oyunun kapağında resmi bulunan Real Madrid'in yıldızı Mesut Özil, sanal alemde yok satıyor. Mesut'un fotoğraflarıyla piyasaya çıkan oyun, Almanya'da satış rekorları kırıyor.

O bir kahraman!

Bu sezon başında Real Madrid’e transfer olan Türk asıllı Alman futbolcu Mesut Özil, sanal alemin de kralı olmayı başardı. Futbol oyunun tutkunlarının vazgeçilmezi FIFA serisinin 2011 versiyonu Almanya’da, Mesut fotoğraflarıyla satış rekorları kırıyor. Avrupa ve Asya ülkelerinde 1 Ekim’den bu yana satışta olan FIFA 2011, Amanya’da büyük ilgi görürken, oyunun kapak ve reklam posterlerinde genç yıldız yer alıyor. Oyunu üreten Electronic Arts firmasının Almanya ofisi, FİFA’nın piyasaya çıktığı ilk günde tüm dünyada 2.6 milyon satış adetine ulaştığını açıkladı.

Haberin Devamı

‘Sabırsızlanıyorum’
Öte yandan Mesut da, La Liga’da bu sezon şampiyonluk mücadelesi verecekleri rakipleri Barcelona ile yapacakları maç hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Deneyimli oyuncu, “Benim için bu karşılaşmanın ne gün oynanacağı fark etmez, her şekilde olağanüstü bir maç olacak ve kazanmak için çıkacağız. Sahada olmak için sabırsızlanıyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ