MENÜ

Nurnberg - Erzgebirge Aue maçı iddaa oranları! Heyecan misli.com'da

Koronavirüs salgını dönüşünü Sandhausen karşısında 3-1 kazanarak yapan Aue, düşme hattı sınırına kadar inen Nurnberg'e konuk olurken siz de bu karşılaşmanın heyecanını Canlı Bahis ve Tek Maç seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Üstelik Almanya 2. Bundesliga'da kesintisiz Canlı İzle keyfi de Misli.com'da!

Nurnberg - Erzgebirge Aue maçı iddaa oranları! Heyecan misli.com'da

Nurnberg, St. Pauli deplasmanında hem as kalecisi Christian Mathenia'yı kaybetmiş hem de evine puansız dönmüştü. Kırmızı kart cezalısı olan Mathenia yerine kalede Felix Dornebusch oynayacak. Savunmanın önemli isimlerinden stoper Georg Margreitter'in durumu maç saati netleşecek. Geçtiğimiz hafta forma giymeyen sağ bek Enrico Valentini'nin Aue karşısında da oynaması beklenmiyor. Fenerbahçe'den Nurnberg'e kiralık olarak gelen ve 22 lig maçında 8 gole katkı (4 gol - 4 asist) yapan Michael Frey, St. Pauli karşısında yedek bekleyip sonradan oyuna dahil olmuştu. Bu sefer ilk 11'de başlayabilir.

Haberin Devamı

Aue ise salgın dönüşünde Sandhausen karşısında 3-1 kazanmayı başarmıştı. Stuttgart'ın kaybettiği haftada üst lig için umut verici bir galibiyetti. Sağ açık Tom Baumgart ve sağ bek Calogero Rizzuto'nun cezaları bitti, kadroya geri dönecekler. Uzun süredir sakat olan Fabian Kalig dışında takımda önemli bir eksik yok.

Nurnberg - Erzgebirge Aue maçı iddaa oranları Heyecan misli.comda

2. Bundesliga'daki tüm maçlar koronavirüs salgını nedeniyle seyircisiz oynanıyor!

ÖNE ÇIKAN İSTATİSTİKLER!

- İki takım arasında oynanan son 5 resmi maç "2.5 ÜST" oldu.

- Aue'nin ligde oynadığı son 6 maçın 5'i de "2.5 ÜST" bitti.

- Aue'nin deplasmanda oynadığı son 12 lig maçında galibiyeti bulunmuyor. (4 beraberlik - 8 mağlubiyet)

MİSLİ.COM ÜYELERİ NE OYNUYOR?

Tek Maç fırsatıyla iddaa bülteninde yer alan bu 2. Bundesliga mücadelesini kuponlarına alan Misli.com üyelerinin en çok ilgi gösterdiği tercih "Nurnberg galibiyeti" oldu! %20'lik kesim ev sahibinin sahasında hata yapmayıp 3 puana uzanacağını düşünüyor. %19'luk kesim ise "2.5 ÜST" tercihini kuponlarına eklemiş ve mücadelede en az 3 gol çıkmasını bekliyor.

Haberin Devamı

MİSLİ.COM YAZARI BERKAY TOKGÖZ NE DİYOR?

Konuk ekip E.Aue’nin ligde 6.sırada olmasına ve geçtiğimiz hafta başlayan 2.Bundesliga’ya galibiyetle dönmesine rağmen bu maç için düşündürücü olan deplasmanda 12 maçtır kazanamaması. Nurnberg ise geçtiğimiz hafta 10 kişi kaldığı maçta St.Pauli’ye 1-0 mağlup oldu. Ev sahibi ekibin bariz bir şekilde gol atma sorunu var. Aue’nin deplasman sorununu çözmesi için ideal bir maç olabilir ama karşılaşma yine de dengeli ve sert geçecektir. TG:2-3 ideal.

YORUM YAZ