MENÜ

Nuri transferinde son gelişmeler

Alman Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) lider durumda bulunan Borussia Dortmund'un genel müdürü Hans-Joachim Watzke, transferi gündemde olan milli futbolcu Nuri Şahin için Real Madrid, Barcelona ya da Manchester United'dan kulübe herhangi bir teklif gelmediğini bildirdi.

Nuri transferinde son gelişmeler

Watzke, Bild gazetesine verdiği röportajında, "Nuri Şahin kalacak mı?" yönündeki bir soruya, "Onunla konuşacağız. Real Madrid, Barcelona ya da Manchester United’dan ne teklif, ne de istek geldi" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Şampiyonluk yarışında 2. sırada bulunan Bayer Leverkusen’in, kalan 3 maçta 9 puan alacağına inandığına değinen Watzke, kendilerinin de şampiyon olmak için yeterli puanı alacağını belirtti.

Öte yandan, Borussia Dortmund’un teknik direktörü Jürgen Klopp, Nuri Şahin’i övdü.
Kicker dergisinin haberine göre, Klopp, sakatlığı nedeniyle bu sezonu kapatan Nuri’nin yarattığı boşluğu sadece tek bir kişinin dolduramayacağını ifade ederek, oyun tarzını değiştireceklerini ve Nuri’nin yerine oynayan Silva’nın bu yeni tarza uyum sağlaması gerektiğini vurguladı.

Sebastian Kehl ve Nuri Şahin’in yokluğunda sarı-siyahlı ekipte defansif orta sahada önemli oyuncuların eksildiği görüşüne yer verilen haberde, gelecek sezon FC Nürnberg’den Dortmund’a transfer olması gündemde olan İlkay Gündoğan’ın, bir alternatif oluşturabileceği kaydedildi.

Haberin Devamı

Haberde, İlkay’ın, Borussia Dortmund ile kesin olarak anlaştığı yönünde basında çıkan haberlerin sportif direktör Michael Zorc tarafından yalanlandığı, Zorc’un, İlkay ile görüşmelerin olumlu olduğunu, ancak kesin bir karar alınmadığını ve bu hafta sonu da bu konuda kesin bir açıklama olmayacağını söylediği bildirildi.

AA

YORUM YAZ